UŽ NEVLÁDZEM......

atka1

Martin, ďakujem....
Ja som už skúsila všetko, čo som vedela. Lekárov, liečiteľov, šarlatánov...tu i mimo SR, no a neprinieslo to také výsledky aké by malo. Je mi ľúto, že máš SM, mám tiež kamarátku, ktorá ju má....
Ja mám kopec zdravotných problémov vlastne od narodenia a budem sa s nimi pasovať do konca života. Všetko sa vlastne odvíja od toho, keď nemáš zdravie, nemáš nič....Musím toto obdobie nejako prekonať, ja viem, len musím nabrať na to silu.

fraisee

ked nemas priatelov rob nieco preto, aby si ich mala. ano, mas pravdu ze bez penazi sa v dnesnom svete neda pohnut a z toho prameni depka aj sklamanie.
co rodina? nemas ani jedneho coveka ktoremu by si sa mohla zdoverit?
pozeraj sa na svet pozitivne pokial sa da, vonku je krasne slnecno, chod na prechadzku a prid na ine myslienky. musis sa snazit. kopec ludi je na tom ako ty, mozno by si sa cudovala.

martin82

Ahoj, uz si zavolala na to cislo ohladom prace? Naco cakas? Nevrav si preco nie, ale hovor preco ANO, mozno ti nieco ponukne a ked to nevyjde, skusis nieco ine. Hlavu hore!!! Ja tiez nie som nejaky hrdina a tieto slova budem potrebovat ja, ked ma chyti riadna depka. Vacsina co chodi na toto forum ma nejaky zdravotny problem. Ja mam necele 3 roky po skole (26r) a tiez mam diagnostikovanu nevyliecitelnu "autoimunitnu" chorobu. Samo ze som si takto svoj zivot nepredstavoval a uz teraz som mal mat aspon byt a BMW, predstav si, nemam. Osud je svina a pocuva, tak ziadne depresivne myslienky, to ti nepomoze. O lekaroch, su to len ludia, aj dobri a aj zli ale hlavne zdaleka nie vsemohuci. Ak chces mat trochu iny pohlad na svet aj ohladom chorob skus www.badatel.sk. Je to velmi zaujimava stranka, mna teda hodne zaujala a to som skeptik ako hrom. Okrem ineho som kompletne zmenil jedalnicek, ten mi tak ci tak neublizi ale len pomoze. Hlavu hore, bude lepsie, jednoducho musi:-)Skus pripadne liecitelov, sarlatanov, niektorym ludom pomohli a lekari boli v koncoch...Uff, ale som sa rozpisal a to som si to chcel pred mesiacom hodit:-)

myslienka

aka, a aku chorobu to mas? ... ja tiez uz nevladzem, ale je to trosku o inom ako tvoj problem... musis sa naucit tesit sa aj z malickosti, trosku optimisticke zmyslanie a zacat sa usmievat, potom to pojde vsetko lahsie :)).. je viecero ludi, co nemaju zdravie, nemaju peniaze a nie su z toho ulne zufali.. len je blbe, ked ani priatelia nie su :( .. ale verim, ze dakych urcite mas a ty by mali byt pre teba oporou

atka1

Fraisee, mám sa zamýšľať nad tým, čo mám...lenže ja nemám nič. V prvom rade nemám zdravie a nikdy ho mať ani nebudem, keďže nie som zdravá, neviem byť ani šťastná, ani si nájsť prácu a tak sa trápim kvôli nedostatku peňazí....aj keď peniaze nie sú všetko, sú veľmi veľmi dôležité na prežitie....no a priateľa nemám preto, lebo nikto ma chorú nechce. Takže je to ako začarovaný kruh...bludisko, z ktorého niet úniku....

fraisee

tak sa nezamyslaj nad tym co nemas, ale tym co mas. viem ze pokial nie je 100% zdravie tak ma clovek vseliake pochmurne myslienky, dal by colkovek za to aby bol zase ok. tak sa nevzdavaj, patraj po pricine, ked nik nevie co ti je. mas len take obdobie, ale to prejde a bude lepsie. uvidis... len hlavu hore.

[zruseny12]

tak potom nic,lebo ja by som ti mohla nejaku pracu na doma zohnat...ale viem o com pises aj s tou pracou...ja som nedavno bola v takom stresse koli praci a v praci...ale veduci mi umoznil pracovat,povedala som mu o sebe vsetko,aby vedel ako je to so mnou a uvidi sa dalej, co bude...inak tiez mam take stavy ze nie som schopna ist autobusom do prace...tak ta chapem....

nika-v

Atka1, napadlo ma, či máš v poriadku štítnu žľazu. Tá vie tiež narobiť dosť veľké problémy,triaška, búšenie srdca, úzkostné stavy, únava. Z tých homeopatík majú v lekárni Sativol, ten je dobrý aj pri vyčerpaní, alebo Sédatif.
Je ťažké ozaj zmeniť svoje myslenie, potrebuješ sa od niečoho odraziť, potom to už pôjde ľahšie. Želám skoré uzdravenie.

atka1

Mariaa, ja pochádzam zo záp. Slovenska, bývam blízko NR....u mňa prichádza do úvahy naozaj len práca na doma....alebo taká, kde by som mohla byť na pol úväzok a mala by som zabezpečený odvoz....