Ahoj, uz si zavolala na to cislo ohladom prace? Naco cakas? Nevrav si preco nie, ale hovor preco ANO, mozno ti nieco ponukne a ked to nevyjde, skusis nieco ine. Hlavu hore!!! Ja tiez nie som nejaky hrdina a tieto slova budem potrebovat ja, ked ma chyti riadna depka. Vacsina co chodi na toto forum ma nejaky zdravotny problem. Ja mam necele 3 roky po skole (26r) a tiez mam diagnostikovanu nevyliecitelnu "autoimunitnu" chorobu. Samo ze som si takto svoj zivot nepredstavoval a uz teraz som mal mat aspon byt a BMW, predstav si, nemam. Osud je svina a pocuva, tak ziadne depresivne myslienky, to ti nepomoze. O lekaroch, su to len ludia, aj dobri a aj zli ale hlavne zdaleka nie vsemohuci. Ak chces mat trochu iny pohlad na svet aj ohladom chorob skus www.badatel.sk. Je to velmi zaujimava stranka, mna teda hodne zaujala a to som skeptik ako hrom. Okrem ineho som kompletne zmenil jedalnicek, ten mi tak ci tak neublizi ale len pomoze. Hlavu hore, bude lepsie, jednoducho musi:-)Skus pripadne liecitelov, sarlatanov, niektorym ludom pomohli a lekari boli v koncoch...Uff, ale som sa rozpisal a to som si to chcel pred mesiacom hodit:-)