Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

cukrovka a rakovina

janulenka

gumajz no nie kupila som si ju od jednej panej z Nitry . za 215 sk .Lacnejsie ako na internete. A je to aj perfektne balene. Som to necakala. Som si myslela ze mi to posle v nejakom sacku zauzlovanom :) ale normalne krabica , taka brozurka ,navod , caje ,kombucha a normalne som sa cudovala ako to zabalila no proste ako keby z nejakej vyrobnej haly :) Ale som jej vdacna . mozes jej napisat na email marta.likova@centrum.sk

janulenka

No pomohlo mi to dost . Uz len to je uspech ze sa cukor v krvy o nieco zlepsil. A ani chorlava nebyvam . Mala som nabeh na astmu. No teraz ?? Ci je seno ,ci pel, proste ani raz som nekychla za tuto jar. Sama som moc prekvapena !!!

janulenka

KIKI . No ja mam dm1 . Napríklad mojej kamaratky mam ke zas ustupili alergie kôli kombuche . NEmá alergie .BOla z toho cela bezseba :))) vravim ze ak mas zaujem skusit ,kontaktuj tu pani . But hop alebo trop . Treba vyskusat vsetky alternativy a nie sedet doma a revať ....

adriana

Misela,neboj sa!Ja som diabetička na inzulíne už 17 rokov,a zatiaľ som neoslepla.To sú komplikácie cukrovky,ktoré vznikajú neliečenou,zle nastavenou cukrovkou,keď diabetik nedrží diétu,správny režim.A je to pri dm1.Najprv by sa musel ,,prepracovať,,z dm2 na dm1.Každopádne,každý raz za čas poruší diétu-jedným zákuskom,ale diétou predídeš možným následným komplikáciam cukrovky.

misela

mozu oslepnut aj ludia co moju len trochu zvýšený cukor, moj manzel ma diabetes II.,cukor okolo 8-9,ale niekedy to poruší a da si zakusky,je to nebezpečné?