Ahojte! Chcela by som sa spýtať či by mi niekto nemohol odporučiť nejakého normálneho gynekológa(muža/ženu) v Bratislave, nesúkromného. Kamošky majú svojich gynekológov, ktorí už nikoho neberú alebo chcú aj ony zmeniť doktora. Za informácie vám budem veľmi vďačná.:)
Zmena gynekológa
ahoj, myslis tu gynekologicku, ktora robi aj spolu s dalsim chlapom-siles sa vola...???lebo tam som bola nedavno a neberu novych pacientov pokial nie si z TO...takze aj ja hladam nejaku dobru..neviete mi niekto poradit v TO alebo v BA??? mail-matka11101 na azete.
ďakujem agina ale na nete som už prehladala snáď všetky zoznamy, aj informácie som volala, neviem prečo lekár nemá nikde uvedené tel.číslo
jaj prepac, nema ho tam uvedene....
www.healthnet.sk
jancecka najdi si ju v tomto zozname, je tam aj tel.cislo.
Ahojte, potrebovala by som zohnať telefonny kontakt na MUDr. Ľubicu Bognárovú v Topoľčanoch, gynekologičká, nedarí sa mi ho zohnať, aj na informácie som volala. Je možnosť že tu nájdem nejakú jej pacientku? Ďakujem moc, môžete mi prosím odpovedať na e-mail? Ďakujem
kaliyah - ak by som mohla poradiť tak potom MuDr. Španka,ale ten ordinuje v Moste pri Bratislave, prípadne MuDr. Šimko a MuDr. Oťapková- ale tí zase majú ordináciu v Senci. Konkrétne v BA ti poradiť neviem... :(