je to podla vas mozne ?

dsifidfk

jasne otehotnietieuz len ked na vas hodi slipy chlap tak bacha nato zeny!!!!!!!!!!!vyhybajte sa chlapom zdaleka lebo spermie aj rifle preskoci aku vam pod gatky a vas hned oplodni!!!!!!!bacha nato..je mi az do placu pri citani niektorych otazok..

cicaaaaaaa

nikolka69, tak to som si aj ja myslela, ze nikdy, ze je to nechutne a tak, ale teraz mam priatela, ktory mi ,,chuti" a je to uplne perfektne!

cloviecik88

Oplodnenie je možné len penetráciou. Konzumácia ejakulátu nespôsobuje oplodnenie. Navyše "NIKOLKA69" ma ocividne s niecim takym problem. Kazdy clovek je iny, mila nikolka a ma pravo na svoje sexualne praktiky. otazka bola inak polozena a preto by si nemala sudit.

rabast

Ano da sa...stalo sa to dakde v USA..bolo to aj v novinach..ale trosku inak to bolo. zena volakomu vyfajcila a hned ju potom dakto bodol nozom do brucha ci kam, zasiahol zaludok a spermie sa dostali tam kam nemali a zena oteotnela...cize takymto sposobom to je mozne. inak urcite nie.

julaaa

No tak tato otazka jednoznacne vyhrava!...Kolko mas rokov?3?ozaj sila...toto by sa snad neopytalo ani 10 rocne decko!hanba ti