mam taku otazocku ci je to realne alebo nie pocul som uz vela teorie okolo toho ale stale nieco ine chcel by som vediet konecne pravdu ci je mozne ze po spapani sperma dievca otehotneje co si myslite ? moj nazor je ze nie ale ako vy ?
je to podla vas mozne ?
jasne otehotnietieuz len ked na vas hodi slipy chlap tak bacha nato zeny!!!!!!!!!!!vyhybajte sa chlapom zdaleka lebo spermie aj rifle preskoci aku vam pod gatky a vas hned oplodni!!!!!!!bacha nato..je mi az do placu pri citani niektorych otazok..
No ja tiež o tom neviem, žeby žena otehotnela, keď prehltne spermie.
nikolka69, tak to som si aj ja myslela, ze nikdy, ze je to nechutne a tak, ale teraz mam priatela, ktory mi ,,chuti" a je to uplne perfektne!
Ano je to možné že otehotnie, aj ked nanu pozrieš tak môže dôjsť k oplodneniu
Oplodnenie je možné len penetráciou. Konzumácia ejakulátu nespôsobuje oplodnenie. Navyše "NIKOLKA69" ma ocividne s niecim takym problem. Kazdy clovek je iny, mila nikolka a ma pravo na svoje sexualne praktiky. otazka bola inak polozena a preto by si nemala sudit.
to uuuurcite nemoze byt mozne.. ale aj tak je to NECHUTNE... fuj.. v zivote by som to neurobila..
rabast: haaa haaa... fakt vtipneeeeee.... len neviem preco mi je skor do placu z toho
Ano da sa...stalo sa to dakde v USA..bolo to aj v novinach..ale trosku inak to bolo. zena volakomu vyfajcila a hned ju potom dakto bodol nozom do brucha ci kam, zasiahol zaludok a spermie sa dostali tam kam nemali a zena oteotnela...cize takymto sposobom to je mozne. inak urcite nie.
Ja viem ,ze otehotniet moze po spapani zena aj muz.
No tak tato otazka jednoznacne vyhrava!...Kolko mas rokov?3?ozaj sila...toto by sa snad neopytalo ani 10 rocne decko!hanba ti