Ahojky, strasne chcem miminko, nie je to len chvilkova slabost a uvedomujem si vsetku tu zodpovednost... No mam o dost mladsieho priatela a ten este podla mna nie je pripraveny. Tak s tou temou ani nezacinam.
Chcem miminko ale je moc skoro...
pani b. to nie je o veku. Mozno s tebou do buducnosti vobec nerata, nenapadlo ta to niekedy????
Franoo...:))) ty si asi dosť veľký chudák žeee? :)) nemáš prachy...určite ani babu :) A myslí si že ju nemáš preto že nemáš prachy :)) chudáčik :) takýchto ako si ty milujem. Dnes už nieje žena závislá od muža. A čo ty vieš...nepoznáš ich vzťah.Neznášam takéto kecy!!! Si zakomplexovaný chudááák :))) papaaaa
trubka, ty si fakt trubka, citisa sa byt zaistena, ale len vdaka tvojmu priatelovi. ked ti da kopacky, nemas ani halier. Co si ty za socka, ze mas 21 rocna decko a este aj s priatelom? Rodicia musia byt fakt hrdi, alebo matka je prostitutka a otec alkoholik...
ahoj pani b.
ja mam 21 rokov moj priatel s ktorym uz 2 roky zijem ma 30 a cakame spolu babatko, velmi sa tesime, obaja sme ho chceli a nech si kazdy mysli co chce, citim sa pripravena a aj zabezpecena.podla mna vsetko zalezi od povahy priatela a samozrejme financie su v dnesnej dobe velmi podstatna zalezitost. ja viem, ze ked sa babatko narodi, moj priatel ma zabezpeci tak, aby som stihala vysoku, posilnovnu, kozmeticku a podobne veci. moja kamaratka a spoluziacka z vysky ma 21 ako ja a jej muz ma 22 a maju 3 mesacneho synceka, jej muz stiha skolu, pracu a aj zabavu. zatial je vsetko ok. moj priatel ma najlepsieho kamarata a tem mal syna Simonka dneska ma uz 6 rokov v 20 jeho zena mala 22. rozviedli sa ale ten jeho kamarat je uzastnym otcom a maly ho zboznuje, jediny problem, ktori obaja mali zo zaciatku boli peniaze. Koli tomu im to aj nevyslo. Vek nie je az taky podstatny, aj ked je pravda, ze muz v 20 je iny ako zena v tom istom veku. Aj napriek nizkemu veku moze byt vyspely, pokial to vsak necitis, narobis sebe a jemu a hlavne babatku len problemy a hlavne to male si to nezasluzi.
Samozrejme, ze vedomy s tvrdym y, prepacte. pani b. ty mas len 25? Dievca ja som myslela, ze mas dobre nad 30:) Mas cas, ale ked mas uz potrebu mat dieta, je to dost vazne, neprejde ta to len tak...Osobne si neviem predstavit mat tak mladeho frajera, ani rovesnika by som nechcela, chalani dospievaju az neskor a tak...Hovorili ste spolu aspon o svadbe?
pani b. ty mas len 25? Dievca ja som myslela, ze mas dobre nad 30:) Mas cas, ale ked mas uz potrebu mat dieta, je to dost vazne, neprejde ta to len tak...Osobne si neviem predstavit mat tak mladeho frajera, ani rovesnika by som nechcela, chalani dospievaju az neskor a tak...Hovorili ste spolu aspon o svadbe?
pani b. 19 rocny priatel, hm, to bude problem:) Asi si budes musiet najst starsieho, co uz rodinu mat chce, alebo si nasetrit peniazky a mat dieta aj s mladasom. Vidis, moj manzel ma 37 a je rad, ze ma zenu o 11 rokov mladsiu, kedze nechce mat dieta zajtra. Je si vedomi toho, ze zeny okolo jeho veku by najradsej rodili uz dnes. Jeho byvale rovesnicky maju uz po dvoch detoch a on je rad, ze skoncil pri mne:) Partnera si musis najst takeho, co ti bude vyhovovat po vacsine strankach. Neviem, ako dlho chodis s priatelom, ale ty musis vediet, ci by sa vobec chcel zenit a vychovavat dieta...
Dakujem, viem, ze je to sukromna zalezitost, ale nepotrebujem si odplasit cloveka ktoreho milujem, a preto sa potrebujem poradit. babatko by bolo zabezpecene, ale bojuje tu rozum so srdieckom. Nechcem aby mal pocit, ze na neho tlacim, a sama si uvedomujem, ze ked som mala ja 19 rokov, o dietati som ani nesnivala... Priatelky mi radia nech mu to ani nevravim, nech pockam par rockov... Tak asi si viete predstavit, ze tato rada mi moc nepomohla... Mam 25, a viem mam cas ale...
agina: no nebud na nu taka hnusna moja mila, preco by sa to tu nemohlo riesit, tak isto ako sa tu riesia desiatky inych problemov...Ked to nechces riesit, bez na inu temu
niekto nieje zrely na dieta ani v tridsiatke.. je pravda, ze 19 je vek kedy sa cloveku este meni pohlad na svet, no ja som mala kamarata, co od svojich osemnastich straaasne tuzil po dietatku, len este nemal vaznu znamost a ani by nemohol rodinu hned po strednej tak zabezpecit, ako by sa patrilo..ale bolo to mile.. teraz ma 27 a je uzastnym otcom dvojrocneho dievcatka a urcite nezostanu len pri jednom dietatku:)