Ahojky, strasne chcem miminko, nie je to len chvilkova slabost a uvedomujem si vsetku tu zodpovednost... No mam o dost mladsieho priatela a ten este podla mna nie je pripraveny. Tak s tou temou ani nezacinam.
Chcem miminko ale je moc skoro...
franoo..
mily franoo, so vsetkou uctou, verim, ze si dobry otec a manzel, ja pracujem a aj som, pracovala od 13 rokov ako modelka mam vlastny byt, auto a moj priatel ma NEZIVI!!!!!!!!!Vies niektore zeny sa v dnesnej dobe dokazu uzivit aj same, novinka, ze. Keby sa priatel, s ktorym svadbu planujeme a doverujem mu, aj tak so mnou rozisiel o com velmi silno pochybujem, tak o babo sa postaram sama aj bez pomoci rodicov a jeho....a vlastne co ti to tu vysvetlujem, je mi uplne jedno co si myslis....
renata1
neviem kolko mas rokov renatka, ale zijeme dneska uz v pokrokovej dobe, ked asi ti poviem novinky da sa stihat vela veci naraz, taka posilnovna je otvorena do desiatej, do sloly chodim s mnozstvom dievcat ktore vychovavaju deti, pracuju a este aj studuju. a tiez renatka, to ze si ty z dietatom od rana do vecera neznamena, ze to dieta bude lepsie vychovane....v inych krajinach ani nie je materska a mamy su doma iba sestonedelie a mas pocit, ze tie deti su zle vychovane, ked pri ich zadku nesedi mama cely den. ale samozrejme neberem ti nazor, to ze budem mat dieta neznamena, ze nechcem byt pritazliva pre svojho priatela...a myslim , ze budem skvela mama....
kamos asi nepochopil temu
Je vzborne citat, ze zeny uz nie su zavisle od muzov. Konecne!!! Na tuto chvilu som cakal cely svoj zivot.
A este pre pani B. Skus si kupit najprv psa, alebo Tamgochi, ked sa na to necitis.
vidim, ze zase tu je niekto zakomplexovany. Krasavec, akoze kazdy kto chce mat dieta si asi rozmysli, ze kolko penazi to bude stat,kedze to je najväcsia investicia v zivote. A preco by nemohla mat21 rocna bab na ucte dost prachov? Ja som zacala tiez pracovat ked som mala cca 15-16 a nepytat peniaze od rodicov. Teraz som na VS a tiez pracujem a nahanam sa ako pes a NIKDY by som sa nedala vydrziavat od muza. NIKDY. Je to pod moju uroven a mam svoju hrdost. Na seba si viem zarobit sama a na dieta maju davat obaja a nie len jeden. Tot moj nazor.
Ja tiež pracujem asi od 15tich. Študujem na výške. a dovolím si povedať žeby som dokázala dieťa zabezpečiť aj sama. Neznášam preto tieto reči...že žena je závislá od chlapa. Možno niektoré tú...to určite. Ale Franoo tu začal osočovať niekoho matku ako prostitutku a otca ako alkoholika kto len chce proste dieťa..a myslí si že je zabezpečený...Presne viem aký si typ človeka!!!! poznám takých...proste si nevieš poriadne zarobiť!! to je celý tvoj problém. :)
franooo, plne s tebou nesuhlasim, 21 rocna baba moze byt kludne zabezpecena, ja som v tom veku mala na ucte peknu kopu penazi a tom si ich zarobila poctivou pracou, ziadne slapanie po chodnikoch ako si ty myslis. Od 16 rokov pracujem, studujem, zabavam, ale ked by som si zmyslela ze chcem rodinu, kludne si ju zalozim. (mam 23)
no to je uzasne.,,citim sa pripravena na dieta,frajer ma peniaze,zabezpeci ma,kozmetika,posilka,zabava."..a na ktorom mieste je dieta?,jeho vychova?laska,ktoru dieta najviac na svete potrebuje?.ci sa budu o dieta starat babky,ako je to dnes vo zvyku?lebo mlade ,,mamicky"nemaju cas a nevladzu?.a musia sa venovat sebe a zabave?.lebo pre ne su peniaze na prvom mieste?..!!!!!
ahoj suhlasim s nazoorom ze o veku zrelost nie je clovek moze mat 50 a nemusi byt stale dost zodpovedny a neilen to dost odhodlany dokazat sa oddat niekomu druhemu ako sam sebe kazdy mame rozne predtsavy o tom co je rodina ci vztah a neviem myslim ze ak by to bolo z jeho hlavyz e on tuzi po tom babatku a citi sa na to tak je to ine v tomto pripade si vsak myslim ze je urcite pren ho dost skoro aby sa staval otcom pokial to nie je z vasich spolocnych hlav
nech si este uzije tej lahkosti bezstarostnosti chlapec a myslim si ze aj ty pretoze je dost tazke si predstavit realitu...chcem mat dietatko ...ano to je vsetko krasne ale nemusis byt na to dost psychicky pripravena i ty a to zistis zial az vtedy ked to budes sama zazivat a mat tie starosti nehovoriac o tom co ak ostanes nan sama...tuzit po babatku je jedna vec a pripravit mu zaroven aj vhodne podmienky je dalsia sucasne podstatna vec ktoru mozes ovplyvnit a naplanovat rodina zazemie opora a zodpovedni rodicia ktori si to krasne naplanuju vsetko postupne a daju vsetkemu volny cas nech sa veci deju tak ako maju....mas malo rockov na to aby si sa musela este tymto tazit este zo 3 vydrz :)myslim ze to bude tak akurat alebo vymenit za perspektivnejsieho partnera takeho s ktorym budete tieto sny a predstavy mat obaja rovnake a kde to bude celkom spontanne rozhdnut sa ze budete traja:)
lana, pusina moja krasna, ja som stastne zenaty muz, takze "babu" nemam, ale manzelku a viem, kolko stoji dieta, 21 rocna babula nema na ucte dost peniazteckov. Jedine, ked ju zasobi starsi partner. Aj ty si ta chuderka, co si zmyslela nic nerobit, ostat doma a mat decko a nech sa muz stara?
lana, pusina moja krasna, ja som stastne zenaty muz, takze "babu" nemam, ale manzelku a viem, kolko stoji dieta, 21 rocna babula nema na ucte dost peniazteckov. Jedine, ked ju zasobi starsi partner. Aj ty si ta chuderka, co si zmyslela nic nerobit, ostat doma a mat decko a nech sa muz stara?