kozmetika Alverde (DM)

Sara.poni

Lacnejšie su preto lebo sa vyrábaju pre dm to máš ako ked ma jednota alebo iné odchody lacné výrobky zo svojim názvom.

skip

ja mam strasne rada ich sprchove gely - cokoladovy s matou, grepovy a momentalne mam rakytnikovy s papayou - super vonaju a nesusi sa mi z nich pokozka. sampon som zatial mala len brezovo - salviovy, az na tu "vonu" bol celkom dobry. make-upy mi nesadli, ozaj velmi nekryju, puder som mala uz aj lepsi, i ked teda nie prirodny. spiralu som neskusala, ale baby vraj nie su spokojne, ja som objavila prirodnu znacku LOcherber a objednala som si spiralu, je vynikajuca, nelepi, vydrzi cely den, nezmolkuje sa, zatial zostavam pri nej.
este k Alverde - pekne vonaju aj mydla - tuhe (momentalne su zda sa mi v akcii), mam olivove a tekute bergamot a mata, obe velmi dobre. kremy na tvar som zatial nemala, iba telove - brusnicovy, taky redsi, ale krasne vonal a rychlo sa vpijal a teraz som si kupila jasmin s bielym cajom, vonia prijemne aj sa dobre rozotiera, cize spokojnost. vzdy ked sa mi nieco minie, tak siahnem v prvom rade po tejto znacke, ked sa mi nieco neosvedci, alebo chcem vyskusat aj inu prirodnu znacku, tak obycajne laveru alebo weledu. najnovsie aj logonu, od nich mam sampon, ale tu v dm-ku nemaju. aj pre dcerku kupujem krem na zadocek od Alverde.

katuska56

Ja som pouzivala odlicovac, ale taky neutralny bol. Ani dobry ani zly. Velmi dobre neodlicoval. Kto vie preco je najlacnejsia z prirodnych kozmetik a kto vie ake su jej vyrobne naklady. Avon som citala ze na sprchovaci gel maju v yrobne naklady 30centov, kto vie preco...Na druhej strane som pouzivala sampon, ten bol celkom fajn. Ale aj tak sa poobzeram asi aj po niecom inom. Chcela by som pouzivat vsetko na plet z jednej znacky.

Slávka.p

Táto značka je dobrá a určite si každý v nej nájde aspon jeden výrobok čo mu bude vyhovovať .Je prírodná takže make upy a tak su nie až take krycie to by som asi volila niečo iné.A nieje drahá oproti iným prírodným kozmetikám napr.weleda(je výborná aj pre deti,nielen)

kaciatko_7

NighT_iLLuSioN: bolo to asi myslené tak, že cenovo najdostupnejšia z prírodných kozmetík, u iných značiek sa napr. ceny šampónov pohybujú okolo 10 €

kiiii

ja pouzivam opd alverde sampon a k tomu balzam na vlasy taky ruzovy s aloe vera a zatial som celkom spokojna,vlasy nemam az take suche ako predtym a ani sa mi nejak rychlo nemastia.tak si ich umyvam kazdy treti alebo stvrty den uplne v poho...

hahihi

Tak ja sa troska pridam.Tiez som mala make up a podla mna je to tak nanajvys kryci krem....Spiralky su tiez slabucke a su dobre akurat tak pre tie holky ktore maju prirodzene dlhe mihalnice.Tym postaci hoci co.

mnauk12

pouzivam LEN kozmetiku alverde.nemam nic inej znacky...za nic by som ju nevymenila....ma u mna 100 bodov.od samponov, cez kremy, az po balzamy..

sonca2811

Ja som si JEDENKRAT!!! kupila make-up, zevraj kryci krem, uz som mala vela zlých make-upov,...ale toto by som make-up ani nenazvala.Obycajny krem, co nekryje ani 1%.