Ako sa dostat k peniazom, nemat pozicky a nekradnut?

mmmmmm

Ale myslim,ze v banke sa ti budu snazit vyjst v ustrety.Vies,v kazdej banke maju ine naroky na klienta,takze az tak cierno by som to nevidel. :-)

mmmmm

S hypotekou by nemal byt az taky velky problem,lebo tam rucis nehnutelnostou.Ale ako je to,ked robis v zahranici,to naozaj neviem..

mmmmm

Zrejme ano,alebo cakat,kym ti nabehne zmluva na neurcito.Ale este je tu aj plno inych bank,mozno tam maju ine podmienky. :D

mmmmmm

Potom je to asi problem.Odo mna vyzadovali,aby som mal po 3-mesacnej skusobnej dobe a zmluvu na dobu neurcitu.Viem,ze su tu u niektorych zamestnavatelov take praktiky,ze daju zmluvu na dobu urcitu-na rok s 3-mesacnou skusobnou dobou a potom po roku na dobu neurcitu.Ja som dostal hned na dobu neurcitu s 3 mesacnou skusobnou dobou.

keituskaaaa

A co ak zamestnavatel da napriklad na pol roka a povie ze potom predlzi? To sa mam na zaciatku pytat ale pockat co bude po 3 mesiacoch? Ako to chodi?

mmmmmmm

Ja som sa zamestnal a po trojmesacnej skusobnej dobe som mal uz zmluvu so zamestnavatelom na dobu neurcitu.Otvoril som si v tatrabanke ucet a tam mi od zaciatku chodili vyplaty a hned ten stvrty mesiac som si poziadal o pozicku a dali mi ju.Podmienkou bolo,aby som na zvlast tlacive doniesol znova potvrdenie o prijme a o tom,ze mam zmluvu na dobu neurcitu.Takze sa to dievcata da.