boli sme s kamosmi pit.... moja frajerka sla kamosa odprevadit ... dlho jej nebolo ... mohla ma podviest ked hned na druhy den sla na spoved??co na spoved sla prvy krat co s nou chodim a je to uz dva roky .. tak co si otom myslite??,
podviedla ma???????????????????,
sry.......padal mi net tak sa to poslalo twice :)
hm, preco ho sla odprevadit sama a nesiel si s nou? tak asi s nim nieco chcela ked sla sama hehe :) som svina co? :D
hm, preco ho sla odprevadit sama a nesiel si s nou? tak asi s nim nieco chcela ked sla sama hehe :) som svina co? :D
hej ser tu na vsetky nazory su to len hlupe dohady co by bolo keby bolo, psy aj tak budu dalej srat a zeny chlapov podvadzat:) a muzi tiez;) takze sa na vsetkych vybodni a rozmyslaj s chladnou hlavou, ty ju poznas najlepsie- len do nej nej.. ze ci ta podviedla lebo keby mna sa to spytal moj chlap tak sa na neho vybodnem a fakt pojdem za druhym:)
jezin to je ale tema...take dohadovanie co a keby co...to si len sebe vytvoris neake nejasnosti...a budes sa len trapit...
Je dosť možné, že ťa podviedla, ak tvrdíš, že nebola 2 roky na spovedi a teraz šla, lebo asi cítila nejakú vinu... ale zas nemusí to tak byť, to sú len dohady...
Kebyze bola taka veriaca asi ta nebude podvadzat...a tiez to zalezi od toho ci chodi na spoved aj po sexe s tebou
No keď išla na spoveď zrejme je veriaca :-) A potom zrejme by ani neurobila nič čo je v rozpore s jej svedomím. Možno tam ale bolo pokušenie alebo niečo také a možno len zhoda náhod. A zmenilo sa jej chovanie odvtedy? Zrejme si dosť žiarlivý keď riešiš takéto niečo...Ale pozor na to lebo ju odplašíš...a mohla byť najvernejšia z verných..
prinajmensom zaujimave...ale napisal si malo, aby sme to vedeli posudit, kolko mate rokov, ako dlho ste spolu, ci je veiaca atd...