svoje mihalnice mam hnede a ked som nenamalovana,tak to nevyzera pekne.preto by som si ich chcela dat napustit.no pocula som,ze ked mi ich niecim ( rada by som vedela cim ) natru,tak ze nesmiem zmurkat aspon 15 min.inak ma zacnu stipat oci. je to pravda? ako to prebieha?
napustenie mihalnic-ako sa to robi?
presne tak. mňa to ale aj poriadne vyštípalo. dala som si to len raz a už nikdy viac. a vôbec sa mi to nepáčilo.
No ja som si dávala viackrát farbiť u kozmetičky a veru žiadnu zmenu som si nevšimla, len prievan v peňaženke, aj keď to nestojí veľa(asi 60 sk alebo už ani neviem koľko). Bolo vidieť asi dva dni. Špirála je oveľa lepšia!!! A na Maybelline nemá ani jedna je to asi najlepšia značka a cenovo dostupná. V akcii je aj za 189,- Sk. Nuž a tá s ohnutým štetcom je špička.
prides ku kozmeticke, odlici ta, pod mihalnice ti da tampony, natrie ti mihalnice farbou, tampony da aj na mihalnice a ta so zatvorenymi ocami vydrzis asi 15 minut, potom ti tampony da dolu, oplachce oci a mihalnice a ides domov zmurkajuc a cokolvek robiac s ocami, neboj...ale spirala vyzera na mihalniciach lepsie...