Pomoccccc.please.

elka

amylee,mám podobný problém,ale mňa už nenútia teda aspoň nie moja máti lebo vie že to ide hneď von,ale vie to len ona a nikdy nejem ak neviem že to môžem vyvrátiť,ak si není na tom tak zle tak to skús zmeniť,viem o čom píšem,tie problémy čo nastanú sú hrozné,nejem celý deň večer sa najem a vyvrátim to ,spávam max.dve hodky a aj to musím byť úplne nadne síl,porucha spánku je to najmenej,nervozita,začneš sa uťahovať do seba,nič ťa nebude baviť a komunikácia s blízkymi bude na dne mrazu.Nechcem ťa presviedčať aby si s tým prestala lebo vie aké to je,ale ak chceš mať niekedy rodinu tak sa aspoň zamysli nad tým,radšej maj o to kg naviac,ale nebudeš mať modriny na modrinách len keď sa trošku buchneš,nebudú ti trčať odvšadiaľ kosti,chrbáť ťa nebude bolieť tak že sa nebudeš už mocť ani vystrieť a najhlavnejšie budeš šťastnejšia i keď sa ti to teraz nezdá.Chodila som tu dlho lebo som na tom už dosť zle,čítala som všeličo,od anorexie som sa dostala k bulímií a teraz zas len anorexia,nechcela som si to priznať kým ma nezačal bolieť zadok len z toho že sedím na stoličke v škole,kým som nezaspávala všade kde som si ľahla,ale v noci som bola hore,nedokázala som si pomôcť a teraz to nechcem zmeniť,veď kto už len chce do leta pribrať?

mimi000

amylee mala by si sa zamysliet....pretoze tvojim sposobom jedenia daleko nezajdes a bude z teba kost a koza...ako sorry, ja som sice chuda ale najradsej by som pribrala a aj ked papam dost, neda sa...ale aspon viem, ze nemam sklony k anorexii lebo to je to najhorsie co moze byt

lilianka

jooj pomoze mi niekto bo ja potrebujem schudnut noo ja to vazne potrebujem a daka rada ako by sa mi to podarilo by bodla dakujem

lenik

ano suhlasim:)
ja som len reagovala na to ze ten argument ze treba radsej cvicit v podstate nieje argument lebo my cvicime o sto 7;)

majkaaa

Ak máš drastickú diétu a ideš telo ucvičiť,tak sa nečuduj,že nevládze. Všetko treba s mierou. Ja milujem pohyb,najmä bicykel,prejsť 20 kilometrov nie je pre mňa problém. Ale telu doprajem aj potrebnú energiu. V tom myslení máš pravdu,je choré,treba ho liečiť. A odborníkom,lebo dievčatá,ak pôjdete cestou anorexie,na konci často čaká smrť.

lenik

tu nejde o "dost" pohybu
ja som az zavisla na pohybe neikedy telo tak nevladze ale idem ho ucvicit a taktiez mam drasticku dietu
tu ide o poruchu v mysleni a videni samej seba a nie o to ci niekto malo sportuje
amylee a myslis si ze mas problem ci vsetko je ok?????

majkaaa

A včera som bola na bicykli...čosi sme odjazdili,potom sme si dali parádnu večeru vonku. Dala som si diabolské mäsko so zeleninovou oblohou a hranolkami. Bolo to skvelé. Potom sme sa na bicykloch ešte prebehli a skonštatovala som,že mi bolo úžasne. A ten krémeš by som si veru teraz aj dala. Ku voňavej kávičke,ktorú mám pred sebou by sa aj hodil.A vôbec sa nebojím priberania. Ja mám dosť pohybu.

majkaaa

A to musíš tak revať o pomoc?? Však si kosť a koža,mala by si si k tomu dať ešte kvalitnú večeru. Život je krásny,ty sa ženieš do tmy. Spamätaj sa. Ja mám 160 cm a 60 kg, vôbec nie som tučná,mužom sa páčim,dnes som okrem iného spráskala aj dva nanuky. Ja je mi skvele.

radana

No dneska som ich piekla.Boli perfektne.Syn si dal hned sest.Co mas proti kremesom?Ved nemas ani vahu ako by si mala mat.