Vazektomia

Príspevok v téme: Vazektomia
Hadzik

Dobry den,
mam priatela ktory si dal pred par rokmi spravit vazektomiu a chceli by sme mat dietatko.Mohol by si dat urobit revazektomiu ale jeho doktor povedal ze by to bolo pre neho nebezpecne lebo moze dostat rakovinu.Neviem ako to s tym suvisi.

Ja mam informacie ze by som mohla s nim otehotniet pomocou metody Tesa alebo Mesa ( odber spermii a implantovanie do maternice ).
Keby sme chceli mat dietatko touto metodou musi si dat pred tym urobit revazektomiu alebo by to slo aj bez nej ?
Sme z toho zufali.

Za Vasu odpoved vopred DAKUJEM

wwww

Juj, kolko rokov ma tvoj priatel a preco si dal spravit nieco take? Manzel, este predtym, nez sme sa vzali, tiez chcel vazektomiu s tym, zeby sme si spermie uschovali v spermobanke, ale nakoniec sme sa rozhodli proti. partnerovi by mal lekar spravit revazektomiu a sanca je fifty fifty, ze sa mu plodnost obnovi...Za pokus to stoji, nech si najde ineho urologa, co s tym ma skusenosti. Odber spermii by sa mal dat urobit aj bez revazektomie. Istejsie bude vlozit ti do maternice oplodnene vajicko, co predchadza tvojmu prijimaniu hormonov a podobne, ako len vstreknutie spermii...