Neviem ju spravit... poradte mi

zorett

hmmm, povedz jej nech ti ukaze ako to robi ked je sama.. mozno sa niecomu priucis.. a ked ti povie ze si to sama nerobi, tak klame :)

aja 222

ja som este sex nemala ,ale s priatelom sa obcas "hravame".tak s klitorisom a uz som aj dostala klitorialny orgazmus bol to taky zvlasny pocit ani opysat neviem taky uspokojivy :)skus to s priatelkov mozno sa jej to bude pacit a daj vediet :D

coki

sonny_vista a martineeez maju pravdu:)
zasada jedna je asi ta, ze nemozes ist hned dole, to lezie pekne na nervy...niekedy si myslite, ze to je nas jediny erotogenny bod, ale ten zacina u mna,asi u viacerych, pri tvari,krku, bozkavani, hladkani a stiskani (nie takom mlandravom,ale muzskom pevnom).Tiez nie je dobre hned sa vrhnut aj na bradavky, mozete okolo nich kruzit, hladkat prsia jemne najprv a az potom bradavky...a az po ako takej predohre ist az dole, a aj sa stihneme troska zvlhcit a ide to cele lahsie...je viac sposobov, ako ju urobit, mozes ju drazdit na klitaku(pravidelne pohyby, nie na holom klitorise a ak aj hej,tak so slinami),netreba menit tempo,lebo to lahko vyprcha, mozes ju drazdit jazykom(je to asi tazsie),prstami,alebo potom to kombinuj s prstami vnutri,pri bodeG alebo jej strc prst do ritky(tiez sliny)...mohla by som pisat dlho o tom,ale tak staci takyto skelet:)

zuzuuuu

ahoj ja mam trosku iny problem mna priatel vie spravit jazykom aj prstami ale pri sexe nie uz to tiez povazujem za problem a tiez sa velmi snazim. no verim ze ono to pride a myslim ze si vyhovujeme ale...

ludvik

Ked ma niekto este nejake dobre napady napiste ich.... co sa zenam najviac paci? co vas vzrusuje? aka atmosfera sa vam najviac paci?

ludvik

Dakujem za rady a znie to lakavo... a nie nechodim hned na vec najprv ju len tak steklim po celom tele hladkam ju bozkavame sa ... proste snazim sa.... ale je to stale lepsie a lepsie.... za chvilku bude vsetko OK:.. dik

bambulocka

no podla mna..halvne pomaly..je to pravda ze vam chlapom staci ked chytite prsia,zadok a uz stoji...ale tak babam niektorym to trva chvilku,...niekedy aj dlhsiu chvilku:P...trpezlivost prosiiim

seires

ja uz mam chut len pri tej predstave co napisali,sonny_vista a martineeez :))))
tak hor s dotoho a vela orgazmov:)

martineeez

jj sonny_vista ma prafdu ;)..trochu dlhsie ju natahuj...bozkavaj sa s nou ..alebo ju boszkavaj tam kde to ma rada...a ked uz bude taka natiahnuta ze si to uz bude pytat tak potom zacni prstovat atd..