mate skusenosti so sonickou kefkou? Ja ju mám len kratko
Starostlivosť o zuby
Ahojte, poculi ste uz o prirodnej zubnej kefke s nazvom Miswak organic stick? videla som to v casopisoch a chcela by som to vyskusat, nie je to drahe a vela ludi co citam si to chvali. Ma to viditelne bielit zuby, tak to musim urcite vyskusat. Vy s tym mate nejaku skusenost?
Cistenie zubov zbavuje rozne bakterie v ustach potravy, tj zmiernuje kazenie zubov. Ale to pracuje len obmedzene, 100% ciste zuby sa nedaju dosiahnut a naviac niekomu krvacaju dasna, tj poskytuje 24 hodin potravu roznym mikrobom v ustach, najma na krckoch zubov.
Sterilizacia ustnej dutiny tiez zmienuje cinnost roznych mikroorganizmov.
Ale aktivne nasadzanie probiotik, tj mikrobov , co nas miesto poskodzovania chrania je najucinnejsi sposob ochrany zubov a celej ustnej dutiny. Hladajte ich pod nazvom oral probiotics.
Ahoj.
Ja osobne odporúčam ultrazvukové čistenie zubov. Je to nový spôsob čistenia zubov. Je to Nemecký výrobca.
Pozrite sa na jobmy.emmi-club.de
Pre bližšie informácie ma kontaktujte
ahoj aivet, so sonickou kefkou nemam ziadnu osobnu skusenost, ale pocula som, ze z elektrickych zubnych kefiek sa sonicke kefky javia ako najlepsia alternativa. vraj dokazu odstranovat vsetok zubny povlak aj z tazko pristupnych miest. potom napis ake s nou mas skusenosti:)
a to je aka????? hodila som to do google a vyhodilo mi to iba same Soničky a kefky :-)