Psychologicka v KE-surne

gater

Manzel ti bude musiet byt velmi napomocny. Povedz co ti poradi psychologicka? Ty sa jej vyspovedas a ona sa zariadi podla toho. Vobec ta nepozna, ved sama seba nepozna... Radsej sa upokoj,nemas byt preco nervozna a nemas preco prezivat depku.. Ved porod prebehne bez tazkosti a budes mat krasne dieta. A tak ako si sama povedala..KAZDA AKCIA MA SVOJU REAKCIU.. Depku mas lebo si mozno nieco predstavujes..alebo sa niecoho bojis..alebo ta nieco velmi suzuje atd. Ved to mozes vyriesit aj sama. Radsej si predstav aka radost ta caka ked budes drzat rucku svojho dietata... Ked bude chciet urobit prvy krok... Alebo bude na pleciach svojho otca a poriadne mu vykruti usi,ze mu neskor budu odstavat.. Nicoho sa neboj... No ked chces ist k psychologicke a chces platit za veci na ktore by si prisla aj sama,tak ju kludne navstiv.. S pozdravom j

julinka11

s manželom sazhovarame, velmi mi pomaha, len som tento moj stav chcela s niekym prebrat, ci to je normalne a ze ci to z niecoho vyplyva a ci to prejde.

bonny, dik za tvoj nazor. tiez som pocula o Zelovi nie velmi kladne hodnotenie. ale to zrejme zaôlezi od pripadu, ci vie zvladnut alebo nie. psycholog bud ti rozumie alebo nie. je toez clovek. tak uvidim na koho natrafim. este som zatial nikde nesla, len si este zistujem...

bonny

Za Zelom ti neodporucam ist.Ja som k nemu chodil.Je to namysleny a arogantny typ,ktory si mysli,ze zjedol vsetku mudrost sveta,ale pritom vobec nevie,co je to empatia.Bude s tebou jednat vecne,chladne ako s tovarom nie ako s clovekom.

ifka

julinka.doktor je na Zborovskej 4.je sukromny,ale pytaj si sprievodny listok od obvodacky.drzim ti palec a bud vela na slniecku.:-)))