ked mi to moje dievca robi pusou.. tak, pre mna to je niekedy aj lepsie ako samotny sex.super to je,ale este som sa nespravil pri tom, cim to je?uvolneny som dost,pokial viem:D
neurobim sa pri fajke?cim to je ?
no uvidime... inak.. je to normalne, ze..sa mi fajka paci viac ako sex? :DDD teda ako kedy,ale... pri fajke to robii so mnou divnejsie veci..ako pri sexe :D nechapem :D
tak jej normalne povedz ako by si to chcel, myslim, ze aj prenu to bude lepsie :) aby sa jej po pol hodine nezasekla sanka :P
no to je podla nalady..a podla polohy.. zboku vydrzim dlho... ale napr. na misionarskej polohe som hotovy skoro hned.. cca po 30s uz mam namaale :DD
sam si to robievam denne priemerne 1-2x... vcera 5x :D to mam take blbe dni niekedy...
a pri sexe sa spravis? ako dlho ti to trva, kym sa pri sexe spravis?
no.. nema prax. som jej prvy chalan,sak aj ona moja prva baba. ale, robi to uzasne, mne az na plakanie niekedy... neviem v com to je...
tak v tebe to potom nebude ale v dievcine - nema este taku prax:>P daj jej cas...a pomoz jej pri tom ak jej to nevadi... tym ze ho chyt sprav si ty par pohybov a potom jej ho daj znovu...