co to je? pre dievcata!!!

Príspevok v téme: co to je? pre dievcata!!!
carodejka

ahojte....mali ste uz niektora taky problem?? ze akeby ste dostali tam dole nejaku alergiu..alebo co..ma to tam dost boli...je to z vnutra na piskoch a este mi aj z posvy vychadzaju nejake biele hrudky....raz som take mala ale ako to prislo tak to aj odislo..co to je? moze to byt z prechladenia..lebo aj teraz mam problemy s mocovymi cestami..ale uz mam lieky..dufam ze to raz dva zmyzne lebo nerada by som isla s tym k doktorovi :( poradte mi prosim....mate s tymto nejake skusenosti?

carodejka

no ja som citala dost o tom a jedna holka pisala ze ho mala z neho...tiez ked prestala uzivat tak uz bolo vsetko v poriadku

zizizi

inak je mozne, ze mykoza je s hak??? som vysadila pred dvoma mesiacmi a zatial som ju nemala a zijem takym istym sposobom zivota ako dovtedy

zizizi

no ja mavam mykozu pravidelne, zacalo sa to asi pred 3 rokmi, bola som s tym aj u doktorky ta mi dala canesten a nejake tabletky, preslo to, ale znova to prislo. Ked sme boli na dovolenke pri mori tak ma poriadne vystipalo az som sa do vody bala chodit :D ale potom bolo dobre, ale po case sa to znova vratilo a objavuje sa mi to skoro za kazdym ked mam dostat menzes. Ale partner to odo mna nechyti, tak tomu tiez nerozumiem.

* rebeka *

carodejka
na 100% je to mikoza...je to kvasinkové ochorenie. neberieš nahodou antibiotika?ja vačšinou dostanem mikozu, ked beriem antibiotika. neboj sa nie je to také hrozne, len ja som bola s tým pri gynekologičke, dala mi masticku canesten a aj nejaké čipky...a zakazala mi nosiť tanga nohavičky:(( no nezakazala, ale povedala, že by som ich nemala tak často nosievať