ahojte....mali ste uz niektora taky problem?? ze akeby ste dostali tam dole nejaku alergiu..alebo co..ma to tam dost boli...je to z vnutra na piskoch a este mi aj z posvy vychadzaju nejake biele hrudky....raz som take mala ale ako to prislo tak to aj odislo..co to je? moze to byt z prechladenia..lebo aj teraz mam problemy s mocovymi cestami..ale uz mam lieky..dufam ze to raz dva zmyzne lebo nerada by som isla s tym k doktorovi :( poradte mi prosim....mate s tymto nejake skusenosti?
co to je? pre dievcata!!!
no ja som citala dost o tom a jedna holka pisala ze ho mala z neho...tiez ked prestala uzivat tak uz bolo vsetko v poriadku
inak je mozne, ze mykoza je s hak??? som vysadila pred dvoma mesiacmi a zatial som ju nemala a zijem takym istym sposobom zivota ako dovtedy
uf moja ta to ti nezavidim.. ja mam uz toho dost...to je ako pre zeny trest
no ja mavam mykozu pravidelne, zacalo sa to asi pred 3 rokmi, bola som s tym aj u doktorky ta mi dala canesten a nejake tabletky, preslo to, ale znova to prislo. Ked sme boli na dovolenke pri mori tak ma poriadne vystipalo az som sa do vody bala chodit :D ale potom bolo dobre, ale po case sa to znova vratilo a objavuje sa mi to skoro za kazdym ked mam dostat menzes. Ale partner to odo mna nechyti, tak tomu tiez nerozumiem.
carodejka
na 100% je to mikoza...je to kvasinkové ochorenie. neberieš nahodou antibiotika?ja vačšinou dostanem mikozu, ked beriem antibiotika. neboj sa nie je to také hrozne, len ja som bola s tým pri gynekologičke, dala mi masticku canesten a aj nejaké čipky...a zakazala mi nosiť tanga nohavičky:(( no nezakazala, ale povedala, že by som ich nemala tak často nosievať
a to je co? ta mikoza????
podla mna to je mikoza