pred mesiacom som porodila a cistenie prebiehalo v poriadku po 2tyzdnoch som mala uz len taky ruzovkasti vytok a po 3t uz len biely ale teraz som zacala zas krvacat.-nema s tym niekto skusenosti?nemam nejaku infekciu
sestonedelie
lulu123 chcem ti len napisat, ze plne dojcene dieta nepotrebuje do piatich mesiacov ziaden cajik ci prevarenu vodu. Aj pocas najhorucejsich letnych dni uplne staci materinske mlieko.
lulu, to nie je pravidlo, ze by si nemala mat menstruaciu. ja som pri synovi nemala cyklus dva roky po jeho narodeni, teraz pri dcere, ktoru dojcim snad ro´vnako intenzivne, som mala prvu menstruaciu tiez cca mesiac od porodu, potom tri mesiace pauza a zas len spinenie, potom zas pauza..... neda sa naozaj povedat, ze mat cyklus, aj pri dojceni, nie je normalne. takze bud kludna. ak by si vsak neprestavala krvacat po 7 dnoch, urcite zajdi za gynekologom.
ved praveze dojcim a uz vela ludi mi spominalo ze ked dojcim tak menstruaciu by som nemala mat a malu nedokrmujem len obcas jej dam cajik.pohlavny stik som nemala od porodu,aj hygienu dodrziavam ale clovek nikdy nevie.
lulu, dojcis dietatko?
mesiac po porode sa moze dostavit uz normalna menstruacia, ci dojcis, alebo nie. vacsia pravdepodobnost vsak je, ak by si nedojcila, alebo kombinovala dojcenie s prikrmovanim formulou.
co sa tyka moznosti infekcie, ak dodrziavas dostatocnu hygienu, t.j. sprchovanie aj niekolkokrat denne podla potreby, nemala by vzniknut infekcia. riziko je najma z pohlavneho styku v obdobi sestonedelia.