Viem ze tu takychto tem je vela,ale nemate niekto skusenosti so samoopalovacim kremom Sundance maju ho v DM alebo s Nivea-summer beauty. Ktory doda intenzivnejsie opalenie? Mam tmave vlasy aj oci ale plet bledu takze sa chcem trochu opalit pred letom :Deste som samoopalovak nepouzivala takze neviem..Tento sundance maju u nas teraz za 120sk a Nivea summer beauty 400ml-140 sk. Tak ktory by ste mi odporucili?
samoopalovaci krem SUNDANCE alebo NIVEA-SUMMER BEAUTY
Inak ta nivea uzasne vonia a nie som zlta,kazdy mi hovori,ako som pekne opalena,mam aspon dobry pocit:)a teraz v lete to aj dobre vyzera.A tiez mam bledu pokozku...
Ja to tiež používam z AVONU "Skin So Soft" Satin Glow,Daily Body Moisturiser, takto je to napísané na veľkej tube. Je to príjemná vôňa a nie je vtieravo hnedá, ani žltá. Vydrží dlho, ale to ani nie je akože samoopaľovací krém, len vraj jemne sfarbí na zamatovo.Som biela ako smrť, tak sa týmto natieram a pôsobí to veľmi prirodzene.
KAždý samoopaľovací, keď sa sprchuješ, ide dolu, preto to treba stále natierať. Dobré je, keď máš oholené nohy a trebars si daj aj peeling na nohy, aby bola pokožka jemná a aby sa pekne krém robnomerne dal rozotrieť. JA som spokojná!Stojí to okolo 200, už neviem presne
Moje telo este na slnku nebolo,aj kvoli znamienkam sa bojim opalovat a ist do solaria,ale som pekne hneda.Pouzivala som mlieko na zhnednutie johnsons,teraz mam niveu.Treba si dat zalezat na rozotierani,pouzivat to pravidene a fleky nebudu.ahojte
laurika...no ja som používala Niveu, ale po pár dnoch sa mi urobili flaky. Tak asi tak. Radsej by som skusila solárko.
pýtala som sa na to známych a jedna mi povedala že pokožku nemala hnedú ale žltu a druhá mi povedala že po dlhšej dbe sa jej začali robiť fleky aj ked si to dobre rozotierala
Ahoj andie a vidno ze si hnedsia? Pretoze ja potrebuijem intenzivne opalenie:)
hm, no garnier na svetlu plet pouzivam a vonia krasne za harmancekom :)