Často obmielana - urinoterapia

kaciatko7

ja som zacala s pitim mocu (cca 1,5 dcl rano nalacno) asi 3 tyzdne dozadu. neviem vsak, ci nerobi problem, ze stale fajcim cca 20-30 cigariet denne. mozem ho uzivat aj tak alebo az ked s cigaretami prestanem? vidim na sebe reakciu, dost som sa vyhadzala, len teraz neviem, ci to znamena, ze sa moje telo cisti, alebo mi to robi zle. ak mate s tym niekto skusenosti, poradte. dakujem

NOWOCAYN

Znova začínam aj s potieraním tela, a idem si robiť aj klystíry ( budem mixovať odparenú, čerstvú a starú - t.j. 3-10 dňovú - moč.

aurincekova

Urinoterapia je najlepsia licba a zadarmo a to sa nasimlekarom a farmaceutickemu biznisu velmi nepaci paaaaaaaaaa

obdiv

obdivujem ta nowocayn,ale ja by som asi skusila fakt az keby bolo velmi neskoro.Zatial sa mi to zda dost hnusne/nic v zlom/

nowocayn

A hlavne pri urinoterapii treba ( najlepšie ) úplne z jedálníčka odstániť mliečne výrobky. Ja osobne ju pijem denne asi tri krát ( stredný prúd, prvá várka nalačno ), a jednu dobu som si ňou aj potieral telo...ale od toho som upustil... Urobil som si aj tri klystýry odparenou urinou ( ja jednu štvrtinu objemu... ), ale to treba variť a je to potom nehorázny smrad, takže som od toho upustil. No piť ju budem pravdepodobne do konca života. Aj si ňou denne preplachovať ústa a zuby, lebo také biele ako ich mám teraz ( vďaka urinoterapii ) som ich nemal ani po používaní najagresívnejších bieliacich pást. Celkovo je pre mňa urinoterapia veľkým prínosom, nakoľko ju do svojho života začleňujem denne. Naštudoval som si ju z kníh od Gennadija Malachova ( Urinoterapie - teore, a druhá kniha Urinoterapie - prax ).

pixelko

Viem,ako to mam odobrat a pit, bo mam nastudovanu knizku, ale :) Aj tak... brr... rano mam problem vypit pohar vody, nie to moču :D Ale ak to pomoze, tak BUDIŠ.

urea

A nezabudni, pri lieceni najprv nastava zhorsenie stavu, tak sa nezlakni a neprestan, vydrz v tom a potom nastava postupne zlepsovanie zdravotneho stavu. U kazdeho cloveka je vsak individualne, ako dlho to potrva.