Často obmielana - urinoterapia

kaciatko7

karioll, dobre ze neveris, lebo hlupa vooobec nie som. len sa snazim logicky zmyslat a nielen pocuvat rady lekarov, ktori castokrat nemaju ani ponatia o fungovani ludskeho organizmu. a nahodou toto ochorenie mam v mojom blizkom okoli a urcite aj vdaka urinoterapii sa nam ju dari zvladat aj bez klasickych medicinskych postupov, ktore podla mna neliecia, ale skor nicia a zabijaju. ano, budem to tvrdit dalej, urinoterapiou si vyliecis aj rakovinu. asi malo citas o alternativnych metodach, no, ale hlavne, ze sa vyjadrujes. je mi to vlastne uplne jedno, ci tomu veris alebo nie, hlavne, ze to funguje.

kaciatko7

radca, a vysvetli mi, preco by si mal niekto pitim mocu znicit ladviny. to mi pripada uplne nelogicke. skor si ich znici roznymi chemickymi liekmi, ktore v dnesnej dobe predpisuju ludom na akne ako na beziacom pase. urinoterapiou si akurat tak precisti telo a akne zmizne a s nim aj cely rad inych ochoreni. a ked je ta urina taka skodliva podla niektorych, preco ju potom pridavaju aj do liekov?? na jednej strane tvrdia, ze je to odpad a nechutne a na druhej ju veselo pridavaju do lieciv.

karioll

kaciatko7
neprajem ti rakovinu,ale ked ju budes mat,pi svoj moc.inac aj ked nepoznam,neverim ze mozes byt tak hlupa

kaciatko7

a okrem toho, nezabera len na problemy ako je akne, kopec ludi si s nou vyliecilo aj rakovinu. a nie je to ziadny vymysel, na nete je plno clankov a svedectiev ludi, ktori ju praktizuju a pomohla im sa dostat aj zo stavov, kde ine metody zlyhali.

kaciatko7

ja s tym tiez len zacinam, ale podla toho, co som zatial vycitala na nete, nemal by sa moc pit pri zapaloch mocovych ciest. asi by bolo lepsie najprv doliecit zapal a potom zacat. inac, urinoterapia je velmi stara a ucinna metoda samoliecby tela, nie je to ziadny odpad, ale medicina, ktoru si vyrabame sami. a okrem toho je este aj zadarmo :)

aadrika

Zdravím..super tema ...tiež mám naštudované o urinoterapii dosť a chcela by som s ňou začať . Skušala som už aplikáciu na telo a super :)..len bohužiaľ mám dlhotrvajúci zápal močového traktu takže kto má s tym prakt. skúsenosť poradte prosím:)

roman08

karioll najprv si nieco o tom nastuduj a potom o tom pis.mnoho ludi si touto metodou uz pomohlo pri chorobach na ktore im nepomohla chemia.si myslis,ze ked to neni chemicky vyrobeny liek tak je to nanic. tato liecebna metoda je omnoho starsia ako moderna chemicka medicina a keby nebola ucinna tak by sa nepouzivala.

karioll

kosa
vrat sa do skoly,jé to odpad,co nema co hladat znovu v tele.preco nejes svoje hovna,ved aj nimi sa hnoji poda?

kosa

karioll,

ci moc je odpad je to dost otazne, nakolko moc ako cast fekaliji sa pouzivala v minulosti na obohatovanje pody, kotra potom davala urody.

takze tvoj nazor je dost skutocne neopodstatneny.