mam pocit ze som stratila život.viete ze som ziva ale v skutku mrtva.pri predstave smrti sa necitim zle.....ja sa na nuniekedy az tesim.co mam robit aby sa mi vratil pravy zivot a laska.......a chcela by som sa aj trapit.....myslim tak ako sa ma normalny clovek trapit.viete ja som sa snazila byt pozitivna a tak som brala vsetko pozitivna.teraz akoby som nemala ziadne city len naucene zvyky..akoze som k ludom dobra.ale nie je to ono.neviem ci ma chapete.
CO MAM ROBIť????
Neviem, ci uplne stastna, ale rozhodne ooooooooovela stastnejsia :(.
Ale vsak ty si pisala, ze tebe to trva uz 2 roky !!!
aha.sory som nevidela.jaj tak ked to trva len 3 tyzdne tak to je v pohode.pred tym si bola stastna?
juuj nejako dlho ti to trva
Neviem, zda sa ti to aspon trosku podobne ???
Dobre, takze moj problem spociva v tom, ze sa nad vsetkym hrozne zamyslam. Jednoducho aj nad celkom prirodzenymi vecami. Napriklad mi stale napada a rozmysla o tom, ze vobec zijem a podobne. Trva mi to uz viac ako 3 tyzdne. Sposobuje mi to depresiu a nechapem, preco prave teraz musim taketo obdobie, ked by som mala byt praveze naopak velmi stastna.
to hej.tak to mas stastie ze nie uplne rovnako.vraj neexistuju 2 uplne rovnaky ludia.za xvilinku pojdem prec.som zvedava ze ako si na tom ty
Ok, napisem ti, len si trosku popozeram tuto temu. Trosku som uz aj zacala, ale nemyslim si, ze sme na tom uplne rovnako, to asi nie. Inak aj ja mam 17 a som zo Ziliny, nahoda, ze ?
no super.tak ked si precitas tak mozes potom napisat o sebe a aj nazor na mna.dik
Ano, som tu.