chudnutie a prsia

Príspevok v téme: chudnutie a prsia
alankas

Čaute baby, podarilo sa mi pár kíl schudnúť, ale zdá sa mi, že mi z toho padli aj prsia. Nechcem o ne prísť. Mala som ich vždy akurát a bola som s nimi spokojná, ale teraz sa akoby zmenšili a stratili. Neviete mi niečo poradiť, aby sa mi nezmenšovali a opäť nabrali tú správnu veľkosť?

alankas

možno je to tým, že vždy na mne boli všetky tričká vypasované a teraz keď som schudla je to všetko také voľnejšie. Tak už to v tom výstrihu nemám také napratané. Som si všimla, že predtým mi tam "čučali" také vypasované tie prsia a teraz ich tam tak nevidím sa schovali, ale zas podprsenky sú mi dobré. Ja to nechápem... chcem späť taký "naprataný" výstrih

marisssa

tak ale ked to necitis a nevidis, ako je mozne, ze okolie ano?maju asi nejaky bud dobre vyvinuty zrak,alebo by si mali kupit okuliare:-)

alankas

byciklujem asi dva mesiace, ja osobne si myslim že sa moc nezmenšili bo podprsenky su mi dobré, ale okolie mi tvrdí, že mi tým schudnutím padli aj prsia, že som ich mala také plnšie.

marisssa

niektore, ked rapidne schudnu,tak im zacnu uplne ovisat prsia,ale to ozaj,ze rapidne.nejakych par desiatok kil.a ucinok z chudnutia sa nedostavi za tyzden,to asi vies, tak len cvicit a cvicit a cakat na vysledok.ale hadam z bicyklovania by si nemala stratit prsia?!hm

alankas

no, ale čo pomáha??? lebo tiež sa stravujem striedmo a byciklujem a tie nohy sú stále strašné! Síce už je vidno,že trochu schudli, ale stále sa tam trepoce veľa slaniny a horšie že padajú už aj prsia a to nechcem.

marisssa

urcite existuje nieco, co pomaha, ale ja som hrooozne leniva a nechce sa mi cvicit.stravujem sa zdravo, pijem vela vody denne, ale to bohuzial nestaci.a tiez nechcem,ze zacnem cvicit a budem mat nebodaj 1-ky!ved to by som ich uz ani nevidela:-)