HOLTER TK PROSIIM HELP !!!!

Príspevok v téme: HOLTER TK PROSIIM HELP !!!!
holter

cawteee ludiaaa neviete mi niekto pomcot ??? lebo je to ozaj strasne moja doktorka mi dala ten stojcek HOLTER aby mi zistila ky mam tlakkk !!!! mera mi to kazdych 15 minut ale je to divneee raz mam dobry tlak 124/80 122/80 potom kusa vyssi 134/80 a asi na piate meranie uz je 154/90 ozaj sa bojim lebo ak sa to potvrdi tak budem brat liekyyyyyy pomooooc :(:(:(:((:(

stevka 45

dobrz vecer vie niekto mi poradit dnes dostal chlapec holter tlak o 12 hodine a o 7 hodine mu prestal merat on stisol to tlacitko no tom cholter tlaku a odvtedi presal mu merat moze mi niekto odpovedat co stim teras

holter

ona sa to neda...:(:(:( stale ked mi zacal merat tak som dostal taky sok proste som za zlakol neviem preco som sa toho bal ze budem mat zly tlak ...a ze somnou bude zle :(:(:( vcera som hol bol dat dole a o 2 tyzdne mam ist k lekarke a ona mi povie co dalej :(:(

Stainless

Podla moznosti tolko nestresuj chlapec, lebo ti to namera vysoke hodnoty a kvoli tomu budes brat lieky
Tlak kolise v dost velkom rozmedzi podla fyzickej zataze, dusevnej kondicie, dennej hodiny a dalsich faktorov.
Tak dont panic a nos to v klude.

holter

RNG ozaj si to pekne popisal :)dufam ze ked bude moja doktorka pozerat vysledok tak ze bude vediet ze co je dobre a co je zle no ked mam prvadu povedat mam taky mensi strach ked zacne merat...dufam ze uz ma to prejde ten problem !!! RNG nemas nejaky kontakt aby som ti mohol napisat este ked sa dozviem vysledok ze co a ako.....
este mam otazku ako ona bude vediet ze vtedy som lezal na posteli ami meral tlak mal som dobry rosku vysoky a potom ked som napriklad siel do kupelne sa umyt a sa mi zase zvisil ???? bude to viediet rozpoznat ???? dakujem krasny den prajeem !!!

RNG

Holter, tlak zavisi velmi od pohybu, stresu a podobne. Jedine spravne meranie tlaku je v klude.
Holter sa pouziva skor na zistenie, ako clovek reaguje na stres a ci ma pravidelny tep srdca.
Holtery maju casto chybne merania, lebo sa pohybom uvolnia a potom "meraju"bludy.
Tlak sa da lahko upravit zmenou stravy, pripadne branim niektorych potravinovych doplnkov znizujucich tlak.
Miesto na chemicke lieky je az ked tieto prirodzene upravy a doplnky zlyhaju. A to je spravidla velmi zriedkave.
Takze ziadny strach.
Spomeniem niektore prirodzene:
viacej zeleniny, menej masa.
Cistit si aspon raz do tyzdna zily lecitinom(da sa dat do polievok, nepoznas na chuti, podporuje zaroven cinnost mozgu a pamat)
Pouzivat sol so znizenu obsahom sodika
Ak to nie je dost, su tu vitaminy B, brat hloh(Hawthorne) na rozsirenie ciev, prestat fajcit a pit kavu atd.

holter

ano mam ho mat 24 hodin uz mi je z toho zle sak som nemohl celu noc spat len som pozeral do strpuu jooooj !!!!! a uz mi nameralo aj 161 tlak tak to budem brat tie likey dozivotneeee uz to vidim !!!!!!dfiky za radyy

maddie

nestresuj, neviem ako s avyhodnocuje,ale moj bracho mal holtera na tlak a mal tam aj vyoske aj nizke hodnoty a mal len miernu hypertenziu. JA som mala zase na zaznamenavanie ekg, ale koli ´tomu, comi chceli zistit by som to musela nosist velmi dlho,to je jedno., No nestresuj, lekar ti povie ako si na tom. Ked sa budes stresovat, ovplyvni to vysledok, lebo budes mat vyssi tlak. Tak v klude a nesleduj to stale.