dobry vecer! prosim vas, nevie mi niekto poradit, ci je pri rakovine oblicky narok na kupelnu liecbu? oblicku mi vyoperovali 9.2.2007. po operacii /5.4./som bola na lieceni,ale teraz by som sa potrebovala este psychicky "pozbierat".poradi mi niekto?
C64 - narok na kupelnu liecbu?
Na kúpele máte nárok po odznení akútneho štádia do 12 mesiacov, skupina A.
Dobry chcem sa informovat do kedy mam narok na kupelnu liecbu som po cievnej odkedy do kedy mam narok na kupelnu liecbu tipu A dakujem
Jaroslava, to je hrozné. A taký človek si hovorí lekár. No ale komisia je tvrdá. Ale dúfam, že ste sa odvolali. Lebo do 30 dní na to máte nárok. Odvolajte sa a doložte si tam ten nález z histológie.
Veľa šťastia!
dakujem za radu. skusim si to vybavit. len neviem ci mam narok aj napriek tomu, ze som po operacii nemala chemo. ani radio. liecbu. s instituciami napr. so soc. poistovnou mam zle skusenosti.kratko po operacii som si podla pokynov svojho lekara isla podat ziadost na invalidny dohodok. v karte mi chybal vysledok histolog.vysetrenia a revizny lekar mi povedal "naco ste sem prisla bez toho. to moze kazdy prist sem a povedat: mam rakovinu, dajte mi dochodok." ani neviem ako som od tial vysla.sokovalo ma to a plakala som celou cestou domov. ten lekar to povedal tak, akoby niekto mal radost z toho, ze ma rakovinu a dostane dochodok. bolo to prvy krat co predo mnou nahlas niekto vyslovil moju diagnozu. nechcem nieco take zazit aj na zdrav. poistovni pri podavani ziadosti o kupelnu liecbu. preto som napisala najprv sem do fora.
pani Jaroslava,
narok na kupelnu liecbu mate.
obratte sa na vasho osetrujuceho ( domaceho) lekara zo ziadostov o toto.
nechcu prilis ludi posielat na rehabilitaciju a regeneraciju ale treba este raz zopakovat, narok mate a 3 tyzne oddychu vam pomozu zregenerovat.
vdaka za pozornost.