Zdravim vas,
potrebovala by som poradit. Mam priatela a zaciname spolu sexualne zit. Ale myslim, ze ma fimozu. Predkozka mu nejde celkom pretiahnut cez zalud pri erekcii, ale len ciastocne, alebo s problemami. Je v takomto pripade obriezka nutna? Je mi strasne trapne sa o tom s nim rozpravat... A napriklad pri oralnom sexe bude ho to vzrusovat, ak zalud nebude celkom obnazeny? Dakujem
Fimoza
O fimóze je viac tu. Obriezka nemusí byť nutná, ale ak sa spraví, tak do mesiaca bude chalan bez ťažkostí fungovať ako predtým. www.neplecha.sk
no v prvom rade ho neyacni do niecoho nutit...skus mu len tak navrhnut ze si pocula ze sa to da spravir aj bez operacie..staci si obstarat mast diprosone a predkozka sa natiahne.nech si precita cele forum tu na zdravi muzske choroby-(fimoza nutna obirezka?)a inac vy mozete v sexe normalne fungovat a uzivat si ho aj napriek tomu ze ma ciastocnu fimozu nijako vas to neobmedzuje az nato ze ta stimulacia u neho i teba nebude na 100%.treba to nahradzat dobrou predohrou..a co sa tyka toho oralu normalnemu rob..jazykom sa venuj tomu miestu kde ma zalud odhaleny..a vsetko bude ok..
fimoza to je az vtedy ked mu nejde pretiahnut cez zalud bez erekcie. Pri erekcii sa mu moze zvacsit natolko ze to proste celkom nejde. Ale myslim ze to nie je problem.