Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pomoc...

Príspevok v téme: pomoc...
mylka

neviem ako dalej, posledne dva mesiace mam nenormalne zachvaty prejedania sa, po hladovani mam bulimicke obdobie...neviem sa ovladat, doma sa mi az smeju, ked stale jem, priberam a je mi strasne zle od zaludka...ale neviem si pomoct...je mi zo seba nanic a jednoducho nevladzem jedlu odolat...viem, ze si nicim zdravie, ked sa nestravujem normalne, ale akoby som to uz ani nevedela. Jedlo ma ovlada, bojim sa ho a zaroven ho do seba pcham az kym mi nie je zle, nemam to komu povedat, potrebujem pomoct.

[zruseny12]

mylka,je dobre,ze si to uvedomujes...a ked to nemas komu povedat aj tu na fore je dobre ,ze pises o tom.Skus ist za lekarom a nech ta niekam posle,alebo zacni sama,ked si uvedomujes ,co robis...ci je to silnejsie ako ty?lebo vtedy uz potrebujes pomoc skor odbornu...ja tiez mam take obdobia,ked som v stresse tak viac jem a to ma kazdy clovek,niekto vela je niekomu nechuti...ale ked to cloveku prerastie cez hlavu,tak len odborna pomoc je dobra...jedine,ze si na tolko silna,ze si pomozes aj sama,a vykasli sa na to, ze sa ti smeju doma,nie je to od nich pekne...aj mne sa obcas niekto vysmeje a uskrna sa ked poviem,co mi je..ale nech sa smeju...este nevedia co ich caka v zivote...ty sa zameraj na seba a nedaj sa ranit nikym,viem ze je to velmi tazke ,ale pokus sa...prajem vela stastia.

mylka

oni si myslie, ze sa len obcas prejem, nevedia, ze potom v skole tyzden nejem skoro nic a doma sa neviem ovladnut. Nedokazem to povedat nikomu, koho poznam - strasne sa hanbim.

aduliena

Je smutné, že sa ti doma smejú....Nie je to na smiech. Na tvojom mieste by som určite vyhľadala pomoc. Vyrozprávaj sa najlepšej kamarátke a nech ti ona pomôže, môžete spolu zájsť za lekárom. Nečakaj, lebo potom sa z tohoto začarovaného kruhu dostaneš len veľmi ťažko.