Gymnastický kruh

zumbica

ahojte,no ja mám taký kruh doma, kupila som ho pred par rokmi v in-sporte tusim,alebo prosport..ale nechapem preco,skoro vzdy ma zacal bolievat po case krk z toho,aj klby bedrove,tak stoji oprety o stenu :-( robila som nieco zle?alebo preco? akoby to skodilo mojej chrbtici

Catali_na

ja mám také obyčajné z hračkárstva dva. Každý stál 1.8€. Keďže sú také kúpené oničom-bez efektu- nasypala som d každého soľ a pripevnila som ich k sebe izolepou. Takže mám jeden "podomácky vyrobený" kruh, ktorý má aj efekt točiť :) točím denne pol hodiny.. uznávam že posledný mesaic to flákam, tak začnem intenzívne cez prázdniny :) vždy točím pri telke :)

simka111

počula som že sa od neho formuju boky, nam učiteľ na TV povedal, že su od neho pekne vyformovane boky a že pomáha vyformovať pekne ženske boky, mam to chápať tak že sa od nehoo chudne, alebo mam šancu s nim pribrať na bokoch ????

teuta

Ahojte, bola som v Miami na 2 mesiace a chcela som si kúpiľ korčule a nemali tak som si náhodou kúpila gymnastický kruh. (nikdy predtým som ho nemala a ani som ho nikdy nepoužila bolo to prvy krát ) Cvičila som s ním každý deň 1,5 až 2 hodiny po celé dva mesiace a výsledok bol neuveriteľný. Vždy som sa snažila niečo urobiť s mojím bruškom robila som všelijaké cviky ale nepomohlo až s gym.kruhom.Teraz som doma ale vždy ak mám čas alebo pri telke a telefonovaní s ním cvičím. Odporúčam každému. Verte mi treba len vytrvalo s ním cvičiť!!!!!!!Eva

gymka

tak poradit Vam neviem....ja som s nim vystupovala este v skolke a to som myslela ze uz nebudem vediet co som si ho nedavno kupila ale stale viem...nie je to tazke...skus prv bez kruhu...ide hlavne o to aby si sa nezacala cela hybat ale iba brucho a boky...teda hlava by sa nemala hybat aspon mne to tak ide....a keby nieco tak pozeraj telku tam v jednej reklame to cvicia...:-)

fiona

baby poradte, ja som si ten kruh tiez kupila uz davno, ze je to dobre na formovanie bokov a brucha, ale za toho pana neviem udrzat ten kruh na pase. uz som to skusala vselijako. poradte techniku.

flower

ahojte, ak zhanate gymnasticky kruh, tak prave teraz ho najdete v draciku:) akurat v najnovsom aprilovom katalogu ho maju, stoji od 99 Sk,- cena sa pohybuje podla jeho priemeru. priemer ma od 60-90 cm a ten najvacsi stoji 129 Sk,-. a inak, najdete ho pod menom Hula Hop;)