Najspolahlivejsia antikoncepcia

sim

..no vzhladom na tvoj vek by som nehladal odpoved tu na nete ale urcite u doktora. dnes su uz spolahlive antikoncepcie moderneho typúu, ktore napriklad ako Qlaira vyuzivalu prirodzene hormony a tak setria organizmus a pritom su spolahlive. V prvom rade zdravie.

lulucka

tiez potrebujem pomoct s antikoncepciou... mala som nechraneny pohlavny styk s mojim partnerom pred 2 dnami, bojim sa ci som neotehotnela neexistuje nejaka tabletka co mi moze pomoct i teraz?

miska

chcem sa opytat ze ked pocas menstruacie neberiem antikoncepciu ci potom musim pockat pokial zacnem brat tabletky alebo mozem mat sex hned po menstruacii ci este antikoncepcia ucinkuje ked som ju pocas kramou vynechala....prosim poradte

Sashka

jatyon- chcem podotknut, ze mas velmi odborne vyrazy!
Tinushka- ak si pevne rozhodnuta, ze to chces a robis spravne, zajdi ku gynekologovi. Myslim, ze vacsina druhov antikoncepcie je spolahliva. Daj si predpisat tabletky, to je 99% zaruka, a este bezpecnejsie by bolo zaroven pouzit aj prezervativ.

evik

Ked to uz chces robit silou-mocou :), tak v tvojom veku este nespekuluj nad hormonmi, existuje prezervativ!!! Ach jo, tako mlado...