SOM F POHO ?

Príspevok v téme: SOM F POHO ?
ceresnichqua

Hello... Nemam ani nejak moc zavazny problem... mno... Len moje prsa... Ne a Ne rast... Aj ked viem, ze moj vek - 12 rokov nieje asi dost dobry aby som mala trojky, no dost ma sere ze nemam vobec prsa... Som strasne plocha...Ostatne baby z triedy uz maju aspon thake "trojuholniky" alebo aspon male kozy... Ale ja nic... Dost sa na mna za to navazaju.. No v poslednom case sa mi yvecili bradavky... a su take vypuklejsie... ale inak stale nic.. A to uz sa mi stalo celkom davno... Menzes nemam, ale ako tu citam, neni to nic zvlastne... Mam vytok, takze menzes ocakavam... Thak snad uz len tie prsa... mno.. poradte pls, ako to bolo s vami, baby,??? Diki za kazdy prispewokk !!! Paaa

asasa

ja som bola na tom tak isto. a aj to mame v rodien - malé prsia. menzes somd ostala 3 mesiace po 12. narodeninách. prsia mi začali rasť v 17 tich aj to vdaka antikoncepcii. teraz mam pekne trojky,ale bojim sa, že keby som vysadila HAK, tak sa vratím spať tam,kde som bola...čiže pravítko. nevadí, teším sa, čo je teraz :) (teraz mam 21 r.) Ale netrap sa, bud rada, že si zdrava. Pochopíš, ked budeš staršia.....

judy11

v tvojom veku ta to este trapit nemusi , prsia este maju vela casu aby vyrastli...ked som mala 12-13, tiez som mala taky problem, baby sa mi smiali a ja som plakavala a trapila sa..teraz uz mam cez 20, ale stale by som bola schopna ich za to zmlatit :) lebo je to stresne trapne a detinske vysmievat sa za nieco za co nemozes..mozno ze za par rokov niektore "prerasties" a budes sa smiat ty...takze teraz nezufaj, si "F POHO" :))