caute mám priateľa 3 mesiace, problém je v tom, že ked sa milujeme, nepostaví sa mu, alebo počas sexu zlyhá. Neviem prečo to je, neviem čo mám robiť, nikdy som taký problém nemala, práve naopak, môj bývalý sa vzrušil už pri prvom bozku. On mi hovorí, že chyba nie je vo mne, ale v nom, že ho veľmi vzrušujem, je to dosť trápne o tom hovoriť, aj prenho, neviem či by bolo dobré, keby sme sa určitý čas nemilovali. Co mám spraviť
Nepostaví sa mu - som zúfalá
ahojte,aj ja mam ten isty problem s chlapcom,velmi ho to trapi a preto aj mna,a pritom viem ze mu stoji ako svieca,ako ho mam povzbudit?inak som nevedela ze ked muz pije vino tak to posilnuje skor som myslela ze ubija,ako to je?
milosinko:...si to skusal abo uz niekto to vyskusal,lebo pzoeram ze to mzoe pomoct :)
a este pouzivam aj viagru sem tam,aj ked som mlady ale doporucuju mi ju a clovek sa lepsie citi ked uz nezlyha...a jedine kedy nezlyhavam je asi po 1,5litri vina a nejake poldecaky ,ale to nema vyznam tak...
nooo tak ja mam rpesne ten isty problem mam 21 rokov a v podstate sa este stale liecim,vsetko je to v hlave a hlavne stres a nemysliet an to ,to mi kazdy vravi ale to sa neda proste,potom si zacenme vsetko vsiiimat,ci su ranne erekcie ,masturbacia a sex,men uz ani pri jedno nestal,lebo som bol uz zufaly ,deprimovany a nakoniec som navstivil sexuologa ,vysledky mam ok je to len psychycky problem a tak navstejum uz sexualneho pschyiatra,neviem ci mi pomaha ale snazim sa to liecit... a fakt co mi pomohlo bol VIRGX ale ja xcem bez tabletiek sa liecit a naj. problem ze priatelka xodi 1-2x do mesiaca domov a uz len predstava ze rpide domov a xce sex ona aj ja velmi uz zlyhavam ri pomysleni...takze drzte palce a ti co amte ten sity problem ,nebojte anvstivit lekara ,cloveku je lpsie ked o tom rozprava a nedusi v sebe...
casto si honi alebo je pod stresom alebo je unaveny :D
skuste nejake afrodiziaka prirodne aby mu stvrdol....napr: www.green-collection.eu
mne sa tiez nechcel postavit...nevedel som v com to je...ale zacal osm listovat na nete a hladat podobne clanky ...jeden osm nasiel....www.neplecha.sk mate wproblem so stoporenim tak si pozrite tuto stranku :)...
Mne tez nestoji, iba ked si to robim sam sa viem spravit. A neviem s tym ist k obvodnej. Je to jedna z najtrapnejsich veci, ake ma napadaju... povedat obvodnej ze mi nestoji. Nic trapnejsie ma nenapada... preto aj rozumiem, ze tak ako ja, 99% muzov s tym za obvodnou nepojde.
4 agape:
najprv sa nauč pravopis moja milá ;o)
MAM JEDEN PROBLEM NEVZRUSUJEM CHALNA DOSTATOCNE A JA CHCEM ABY BOL SPOKOJNY AJ PO TJ TO STRANKE NEVIETE MI PORADIT ???BOLA BY SOM MOC RADA KEBY ZE HEJ NEVIEM VCOM ROBIM CHIBU A RADA BY SOM JU ZISTILA JA SA DO TOHO SEXU VELMI NEZAZIVAM ASI VOTM JE CHIBA POVEDAL ZE AJ TAK MA MILUJEM ALE TO MI NESTACI CHCEM ABY BOL SPOKOJNY KEBY STE VEDELY MI PORADIT BOLA BY SOM MOC RADA KEBY STE MI DALY VEDIET NA MAIL:VASNIVA314@AZET.SK BOLA BY SOM VAM VELMI VDACNA DAKUJEM :((