ahoojte,viem ze to bude trapna otazka ale neda mi to neopytat sa. bola som u dvoch doktoroch kt. mi povedali ze nie som tehotna,ale kedze som mala take priznaky kt. maju tehotne tak som si urobila dva testy a boli negativne.ale kramy mi trvali len dva dni a to uz druhy mesiac je takto.bolia ma neustale krize a vajecniky uz asi mesiac,som myslela ze to bude tym ze mam dostat kramy ale uz mam po nich a stale bolia a oblast bruska ako je zaludok a okolo pupka, a tiez este aj prsia.ale to moze byt sposobene tym ze som zacala brat antiku.prosim vas..je tam nejaka pravdepodobnost ze by to dvaja doktori prehliadli a testy klamali a mohla byt tehotna ? prosim napiste
aka je tu pravdepodobnost?
dakujem :)
ahoj tyčinka, ak to správne chápem, berieš antikoncepciu...
Ja ti viem povedať z osobných skúseností, že na začiatku kýmsi telo na antikoncepciu zvykne, reaguješ všelijako, tak je možné že si mala pocit, že sú to tehotenské príznaky...
Kratšia menštruácia je v poriadku, dôsledok antikoncepcie...
Netreba sa báť, tehotná určite nie si...
uz nikto sa s tym nestretol
ja ked som bola u lekarky tak mi povedala ze ma boli maternica neviete co to moze znamenat? ked som mala tyzden pred menzesom?
nadovka, v siedmom tyzdni by uz bolo vidno plod na sone, tak nestras...A davaj si bacha.
tycinka.. takze.. beries antikoncepciu, 2 lekari ti povedali ze nie si a aj testy ti to ukazali.. podla mna tvoje priznaky len odzrkadluju tvoju psychiku. Ukludni sa, mozno si len poprechladana. Robili ti aj nejake testy alebo ako? Ale podla mna tehotna nebudes...