Pravda o chlorelle

scenna

Kvalitná Chlorella - iherb.co tak ja uzivam Chlorellu uz asi 2 roky a mozem ju kazdemu len odporucit. Moja plet sa vylepsila, vlasy mi rstu rychlejsie a su pevnejsie, nechty sa mi nelamu a trvenie mam tiez lepsie. Takze ja mozem len vrelo odporucat dalej.

kaciatko7

inac, velmi dobre je aj odstavovanie zeleneho jacmena na specialnom odstavovaci, mozete si ho vypestovat aj doma a uzivat priamo cerstve

kaciatko7

samozrejme, keby sme vsetci boli super zdravi, tak by farmaceuticky priemysel padol, no a take silne a prosperujuce odvetvie si to predsa nemoze dovolit...inac, k tej chlorele, nikto nemoze ocakavat, ze je to vseliek, ale ucinna urcite je, avsak netreba sa spoliehat na vyrobky z lekarne a davkovanie napisane na etikete...obsahy a davkovanie su vacsinou ubohe a mozno maju preventivny ucinok, v ziadnom pripade nie liecebny. ja vacsinu veci nakupujem na nete zo zahranicia, uzivam aj zelene zmesy, ktore tiez obsahuju chlorelu a vidim len priaznivy dopad na moje zdravie. takze ide najma o to, aky vyrobok kto uziva. z lekarne su vacsinou slabe a drahe.

Alda

Jde jen o další zázračný všelék s dobře propracovaným maketingem. Navštíví vás prodejce, nenápadně vysoonduje vaše subjektivní potíže a pak prohlásí, že Chlorella je to pravé. Pokud máte cukrovku, astma, nadváhu, nebo rakovinu, prostě chlorella vás vyléčí. Pokud to nefunguje, je zde standardní výmluva " jíte toho málo, zaplaťte víc". Chce se mi z toho zvracet. Jestliže je to tak geníální všelék, tak proč ho nepředepisují lékaři na všechny neduhy?? (Odpověď zastánců zní "konspirační spiknutí doktorů")

RNG

mala, rozhodne sa nejedna o zazraky ale normalne ucinky specificky vybranych potravin. Ludom, ktori maju zamorene tewlo to definitivne pomaha. Teda niektorym, nie vsetkym.

RNG

potravinove doplnky a superjedla su jedla, nie lieciva. Preto na ucinnost sa maju brat v znacne velkych davkach, mnoho gramov denne.
Je pravda, ze vela ludom pomohli, odmporili telo a dodali rozne potrebne latky.. Len pri tych cenach je to pridrahy pristup.
Da sa to urobit aj obycajnymi zeleninami, hlavne napr vrskami ako zeleny petrzlen, cilantro, mrkvova vnat...
Hoci niektore stopove prvky su len v morskych riasach, kedze polia su do znacnej moiery vycerpane.

mala

RNG. mojej sestre niekto predal chlorellu a zeleny jacmen, spolu to stalo skoro 4 tisic korun a kaze jej to konzumovat: jecmen 3 - 5 x denne vypit vo vode jednu lyzicku a chlorellu 3 x denne 10 tabletiek. zda sa mi to strelene, ale sestra tvrdi, ze o tom citala aj v casopisoch a vraj aj zname osobnosti sa vyjadruju, ze im to vyliecilo vsetky zdravotne problemy. napis mi prosim ta co si myslis o tychto davkach aj o tom, ze sa to v casopisoch popisuje ako zazracne lieky na vsetky choroby. dakujem ti velmi pekne za odpoved.

RNG

nereagujem na Bukovskeho, ale na fakty ktore uvadza.
"Zialbohu" pouzivam pre to, lebo mnohe nepravdive informacie skodia rozvoju doplnkoveho priemyslu a sluzia ako zbran na potlacanie potravinovych doplnkov v prospech chemickych liekov s hromadou skodlivych postrannych ucinkov.
Ci mi je Bukovsky sympaticky alebo nie, to sem vobec nepatri.(vyjadril som sa aj silnejsie: aky je osobne alebo aky ma vzhlad mi moze byt ukradnute)
Tu sa diskutuje o zdravi a ako si ho udrzat a pripadne prinavratit.
A Bukovsky tam ma dost zasluh na Slovensku, ze propaguje inaksie, ucinnejsie metody.
Zialbohu, takych ludi je tam este stale primalo a to je jeden z dovodov, preco do tohoto fora zo zahranicia pisem a snazim sa priniest nove informacie z celeho sveta v tejto alternativnej oblasti , hlavne spojene s vyzivou a jej doplnanim.