Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vlaaasky moje:-(

Príspevok v téme: vlaaasky moje:-(
helpme!

caute vsetci,mam dost velky problem-na celom tele mam v poslednych mesiacoch velmi vysusenu pokozku.nepomahaju mi ziadne hydratacne kreemy a som z toho naozaj zufala:-(avsak to nie je najhorsi problem,totiz suchu pokozku mam aj na hlave-mam neustale lupiny a o co viac zacali mi padat vlaaasky:-(ked som to vsak povedala mojej lekarke,povedala mi,ze mam nedostatok vitaminov a mineralov,takze som si na jej radu kupila zinkosel,sumive tablety a kedze trebalo nieco aj na vlasy-tak som si kupila vodicku vichy proti vypadavaniu vlasov a sampon proti lupinam a padaniu vlas.v lekarni.........toto vsetko po dobu cca.dvoch-troch mesiacov,ale bez viditelneho vysledku zlepsenia:-(teda prosim vas vsetkych,co maju s niecim podobnym skusenosti o pomoc.moje huste vlasy mi rednu a ja neviem co s tym:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((

helpme!

ok,dakujem za radu:-)hned zajtra skocim k lekarke nech mi da papier k tomu endokrinologovi a snad bude vsetko ako predtym:-)este raz diki

aduliena

Tvoj obvodný lekár ťa pošle k endokrinológovi, ten ti vyšetrí štítnu žľazu. A ak si nebola u kožnej, najprv zájdi k nej, možno ti ona pomôže skôr.

helpme!

na krvne testy chodim previdelne a nic specialne mi tiez nezistili:-(ja naoozaj neviem.co robit.....som z toho vsetkeho smutna a trapi ma to,pretoze este prednedavnom mi vsetci chvalili a zavideli moje krasne huste vlasy a teraz......:_((a ta stitna zlaza,musim nejakemu specialnemu lekarovi,alebo to vysetrenie robi i odborny lekar???

aduliena

Určite zájdi k lekárke a daj si spraviť vyšetrenie krvi a možno by bolo vhodné aj na štítnu žľazu....

helpme!

o to prave ide.snazim sa stravovat zdravo.denne pijem 2-3litre tekutin(vodu,mineralky,caje-vsetko nesladene) a preto nechapem,kde sa stala chyba:-(

aduliena

Na tvojom mieste by som opäť išla k lekárke, nech ti spraví vyšetrenia krvi, či ti niečo nie je. A koľko tekutín denne vypiješ? Lebo telo treba hydratovať aj zvnútra. Aj to môže byť príčina....
Na lupiny skús toto: Sódu bikarbónu zmiešaj s vodou na takú hustejšiu masu a keď si umyješ vlasy šampónom, tak si to votri do pokožky hlavy, nechaj chvíľu pôsobiť a potom opláchni. Potom si už vlasy neumývaj šampónom. Ja mám tiež problémy s lupinami, žiadne drahé šampóny mi nezabrali, ale toto mi zaberá. Už som si s tým umyla vlasy 4x a je to lepšie, lupín mám stále menej.