ja mam dakedy pocit,ze ziarlim uz aj na vlastne kamaratky..ked moj chalan s nimi keca a hadze na ne usmevy..som blba,coooo???
ziarlite na kamaratky???
bejatinka -hajzel je to
ak ta ma naozaj rad nieje dovod ziarlit.ved ty sa na kolkych svojich kamosov urcite pousmejes a s kolkymi vykecavas
ahoj, nie si blba, mna tiez ide roztrhnut, ked vidim ako sa moj priatel bavi s mojimi kamoskami, hlavne ked sa spolu rehotaju a pripadam si ako krava, ze nemam sajnu o com...
Ja som tiez mala kamaratku, s ktorou som super vychadzala, a bohuzial, bola som v tretom tyzdni tehotenstva, ked zacala s drahym spavat. dobre, co??? podozrievala som ich dlhsie ale presviedcali ma, ze si to namyslam. zial nie. videla som tie ich pohlady a ustavicne rehotanie. uz neverim nikomu.
uz sa krotim,alebo ziarlivost vo mne len spi?
suhlasim s kackou
inak aj ja som dost ziarliva, ale som strasne stastna, ze mam chalana, ktory mi na to dava co najmensi dovod. keby si pisaval sms s mojou kamoskou a mala by som pocit, ze si rozumeju lepsie ako my dvaja, asi by to nebolo normalne. myslim, ze by si kludne mohla povedat kamoske, ze ti to vadi a nech si najde priatela aj ona
Ja tiez neboj sa ...ziarlim na svoju najlepsiu kamosku,lebo moj frajer si s nou rozumie lepsie ako so mnou -aspon to tak vyzera a pise mu stale sms-ky(moja naj kamoska ) atd ...a ja mam vzdy take nervy ,aj ked moj chalan to nechape ze ako mozem ziarlit na niekoho koho poznam