prosím Vás toto ma trápi, že otec nedáva mame vobec peniaze...mama všetky svoje minula na zaplatenie sekov a on jej nic nedal ....a dnes nam odpojili telefon..nedoplatky...co mame robit??dakujem za nazory
Otec nedáva peniaze.....čo s tým??
ked uz si na strednej, tak si s maminou vystacite aj same mozno. Tak mozno by to rozvod aj vyriesil a musel by platit to vyzivne tebe a este aj mame, aby mali rovnake zivotne podmienky
a ak ni rozvod, tak nic ine, iba sa s nim treba porozpravat, ze dalej to tak nede
mama mi aj povedala ze keby nebolo mna ze hned od neho odide, nechce od neho nic len pokoj...urcite zaraba aj 25-30000,- ja to nechapem co s tymi peniazmi bude len robit ,ani si ich neuziva...len on co si kupi je bandasku piva a cigarety, do rodiny nic nekupi..
je neviem co tym chce ziskat...sak uz maju len mna, ale pod tymto sposobom nech otec necaka ze s nim zostanem byvat v dome...same vytykanie...neviem ako sa pohnut dalej
myslim ze ked sa sprava takto zle k mame, tak nema chut sa s nim rozviest? lebo tym by musel podla zakona platit vyzivne...on zaraba?viac ako mamina?
no problem je asi v nom, lebo on je odmerany voci mame(jej vynadal ze bola ozrata, pricom to neni pravda..to on mal vypite)a mama mu este dava aj veceru chodi okolo neho ako sluzka sa jej cudujem...mna to uz nebavia tie jeho reci pocuvat co len na mamu nadava...teraz je otec cely cas pri televizori, on povie ze tam len oddychuje......normalne mam strach byt s nim sama..
a on netelefonuje, nezapina svetlo, nemina vodu? ked to robi, tak nech za to aj plati...skus na nete najst aj niaku pravnicku poradnu, mozno sa tym aj niecoho dopusta...a uz ste sa s nim skusili porozpravat?
normalne mi je do plaču...keby že mám neaku brigadu by som to mame pomahala platit,ale este si chcem dokoncit skolu do konca maja a potom skusim...je mi to hrozne luto...dnes som isla za nim a som mu povedala ze preco mame neda peniaze na seky a on ze kolko???ja ze 5000 je malo ale 10000..bol ticho....potom som mu povedala ze uz nas vypli telefon a on že:,,paráda!´´ je to normálne???
ahoj žijeme...len on je taky ze nam nedava peniaze, ja este chodim na strednu..mama si ani nic nenasetri pri nom (z vyplaty do vyplaty zije), ked je taky kruty... ja si doslova musim od neho zobrat aspon na autobus a zakl.potreby.neviem ako mu to vysvetlit.
vy s otcom nezijete?