Uľaviť si? neuľaviť

Príspevok v téme: Uľaviť si? neuľaviť
muneca_brava

ahojte
mozem poprosti vase nazory, nie hanenia,len nazory :(

moj frajir, ma problemy s naduvanim, dakedy sa pri mne drzal a vobec si neulavil,hanbil sa,
ale dnes - si prdne aj ked spolu jeme :(
alebo ked sexujeme :(
uz som to nevydrzala a povedala som mu,ze je to drze, hnusne, nechutne..

on sa ospravedlnuje, ze on za to nemoze, ale ze ked si neulavi, tak ho boli strasne brucho a ma pocit,ze ho roztrhne..

ale ja, keby sa mi chcelo akokolvek - prdnut si- pri sexe,ani pri jedle to neurobim..

on ma ete nepocul ulavit si..

mam pocit,ze sme z inych svetov.. :(

mozete len napisat,ci:
1.si ulavujete pri jedle s milovanou osobou???

2.si ulavujete pri sexe s milovanou osobou???

lebo neviem,ci je to normalne, ale iba mne sa to zda hnusne a drze,
alebo je to vazne hnusne a drze/ako prasce v chlieve..a moj frajir sa nevie slusne spravat..

nekritizujte prosim,len poradte..

ALEBABA

Ako odeborník vám dzeci moje radím: Netreba šeba haňbiť. Ja prdim pri jedle s milovanou osobou, aj pri sexe s ňou Vôbec nám to nevadí, lebo sme jedno teľa a jedna duša v pneumatyke. Je to normálne, jasne: Kto sere a prdý zdraviá si tvrdý.

hmmmmm

no ked ho tak casto naduva, tak trpi meteorizmom. Nech ide k lekarovi alebo na gastroenterologiu. Nie je to zdrave, nie to este prijemne pre teba, ked musis na priatelovi toto trpiet. Fakt, nech sa da vysetrit. Ma traviace problemy.

nika1987

no podla mna je naduvanie uplne normalne robime to vsetci a keby som mala zit s chlapom v jednom byte a nemoct si pri nom prdnut tak radsej by som byvala sama... jasne, ze to neurobim niekde v spolocnosti kde je kopec ludi ale pred frajerom s ktorym mam normaly otvoreny vztah... no my si obidvaja poprdkavame a vobec nam to nevadi ale to je na vas ludia ako si to zariadite so svojimi partnermi, prdiet ci neprdiet :)
podla mna len volaktori ludia maju zbytocne fajnove papule

odbornik

kazde rano ma zobudi sused co byva nadomnou, ale to niesu take klasicke...to je normalne take akoby trubenie a trva to asi 3 az 5 sekund...a to ma manzelku a ziju stastne...takze si nemyslim zeby ti to malo prekazat, ale pri tom jedle by si to fakt mohol odpustit...ak je to vsak vaznejsie odporucam pozerat reklamy v TV...neber to ako zart...myslim tu reklamu o tom naduvani...

mjanik

nafúkanci,miesto toho,aby ste znepríjemňovali život sebe aj druhým,vyhľadajte akupunktúru a dajte si do poriadku trávenie,na 2 až 4 krát by malo byť po probléme

:d

ked to ide na toho mojho, tak si tiež ulaví...kopu rázy mu poviem, že je to hrooozne...ale on, že ho strašne bolí brucho a ide ho roztrhnuť...tak už som si zvykla a napokon nič s tým nespravím...hádam mu to nebudem zakazovať, ked viem, ako pri tom vždy trpí...no našťastie pri jedle to nerobí no a pri sexe sa mu stalo hádam len raz...ale kdesi som čítala, že ked si človek pri tom druhom ulaví, tak to znamená, že mu dôveruje :DDD ale viem, nie je to zrovna dvojnásobne chutné...