Potrebovala by som poradiť. Moja známa, s ktorou sa veľmi dobre poznám, leží už 4 týzdne v nemocnici. Museli ho hospitalizovať kôli tomu lebo bola tehotna a začali jej opúchať končatiny a začalo sa jej vylučovať veľké percento bielkovin v moči. Ako viem, normálne percento bielkovín v moči je 0,75% a ona mala 22% a preto museli ukončiť tehotenstvo. Potom to už vyzeralo nádejne, ale zase začali stúpať čísla a došlo to až na 30% s tým, že opuchy zostali. Zatiaľ ju nijak neliečili, lekáry stále niečo zisťujú ale nič nerobia. Prosím, ak niekto môžete, poradte mi. dakujem
bielkoviny v moči
Dobry vecer, chcela by som sa spytat, ci ma niekto z vas skusenosti s liecbou glomerulonfritidy-zapal obliciek, unik bielkovin. Pocula som nieco o homeopatickej uspesnej liecbe. Rada by som ziskala kontakt na nieco take. Ochorela mi na to mamka, a som z toho velmi nestastna. Uziva prednizon, ktory ma vsak len vedlajsie ucinky.
Velmi pekne dakujem kazdemu, ktory sa mi so svojou skusenostou ozve. M.
tka tie opuchy clenkov a bielkoviny v moci znamena jedine..ze zlyhavaju oblicky..dufam ze sa to podarilo zachranit. vela stastia
Leelee, napíš mi svoj email, skúsime spolu riešiť problém.