Panadol Femina - skusenosti

dr.jajbolí

Panadol je dobrý, keď ťa bolí hlava alebo ešte tak.. zub. Na chrbticu, ak si už chroniký pacient, tak Ketonal kvapky 2-3 do pohára vody, alebo čaju, alebo ten Aulin,čo píše Angeles, na uvoľnenie svalstva je dobrý Myolastan alebo Dorsiflex, A teraz najnovšie mám Mabron. To je silné. Nuž ale tá prvá pomoc, keď nič doma nie je tak Ibalgin 400 alebo 600mg.

angeles

ajoj mne teda panadol absolutne nezabera, najlepsie mi zabera AULIN su aj rozpustne granulky tie mi zaberu rychlejsie a tabletky tak do 10 minut

..................

ja som ho mala tiez, a veruze cuduj sa svete, nezabral velmi:-(a to obsahuje aj spazmolytikum, ktore pomaha uvolnovat krce hladkeho svalstva.skus ho skombinovat s ibuprofenom, ak mozes/ak nie si nan alergicka,alebo ak nie si astmaticka/

suedenim

Ja niesom velky zastanca alkoholu ale nic neuvolni krce ako silny alkohol. Zabera to asi najlepsie aspon mne...Aj ked su situacie ked clovek nemoze (v praci,jazda autom)ale ked ste doma a pride to na vas,dajde si jedno:)

jancecka

mne osobne nezaberajú tak ako by som čakala, najlepšia je ibuprofen alebo ibalgin, ale to len pre mňa, naposledy mi ani tie nezaberali D: