Ahojte, kočky, máte skusenosti s týmyto tabletkami? Zaberajú? Dnes som si ich kúpila, jahôdky sa blížia a ja sa zase pripravujem, na to, čo ma čaká...rada by som bola bez bolestí :)
Panadol Femina - skusenosti
Ja na to chodim do lekarskych periodik svetoznamych lekarov s alternativnym pristupom(pouzivanie prirodnych latok miesto chemikalii), lekarov, ktori tieto metody uspesne praktizuju dlhe roky na svojich klinikach a nemocniciach.
Zialbohu na Slovensko tieto informacie este prakticky neprenikli, preto som sa podujal na to, aby som do tohoto fora pisal.
Este raz zdoraznujem, to nie su moje osobne nazory povodne, hoci o mnohych som sa za dlhe roky mohol aj osobne presvecit, ze su spravne.
wiwiwi, a zenam ktore nemaju take krce sa maternica neodlupuje?
Pupalkovy olej nezmierni krce, ale pri pravidelnom brani im predide.
To iste plati na yam a damianu.
Menzes boli preto, lebo sa odlupuje sliznica maternice, preto su krce v bruchu, nie kvoli hormonom. Coby zapalove procesy, kde na to chodis?
RNG, ved ja ta poznam:) Preto pisem, ze si nemal:) Mne pupalka nerobi vobec nic. Mam ocka v tvojom veku, ten mi pupalku kupil, ked som mala 16, ale nic:((
Alkohol nekonzumujem, ale velmi mi pomaha Flector EP rapid prasok. Bez neho by som nemohla fungovat, mam krute krce, vdaka bohu len dva dni, zvysok periody je ok. Jednu etapu som brala Ibuprofen, Algine kvapky, Ketonal a podobne, vsetky ucinkovali, ale len po istu dobu, teraz beriem cca 6 rokov tie prasky, samozrejme, snazim sa to eliminovat, beriem ich, a ked je velmi zle. Som zvedava, co mi napise americky gyndosko, ci tu su take prasku podobnych ingrediencii, lebo to stoji vela mi ich posielat zo Slovenska. Prirodne homeopatika mi este nikdy na nic nepomohli, mozno, ked to ma clovek mierne.
Tymito doplnkami sa totiz normalizuju(zmiernuju) prudke hormonalne vykyvy, ktore su pricinou naberania vody a zapalovych procesov=bolesti pri menzese.
wiwiwi, mas pravdu, ze som nemal nikdy menzes(a bola by to rarita!!!), ale poznam plno dievcat, ktorym 3x1 gram pupalkoveho oleja podstatne znizil krce. O yame ani nehovoriac, ten je znacne ucinnejsi.(2x1 gram)
Moja mama pouzivala termofor, aspirin a pol deci vodky.
Moja zena to skusila a dala prednost yamu, pupalke a damiane.
Uplne uzasny je termofor v spojeni s praskami proti bolesti, poradil mi ich online gynekolog, su perfektne, aj ked chutia mizerne, rozpusta sa to vo vode a ja mam teda hnusne krce.
RNG, pupalkovy olej je neucinny, skusala som to pred 10timi rokmi, nic to nerobi, ked niekoho boli pri menzes brucho, vidno, ze ty si menzes nikdy nemal:)
ahojte, moja skusenost s panadolom femina je nasledovna:
bola som verna ibalginu, ktory mi vzdy zaberal na menstruacne krce...ale znama ma nahovorila na panadol femina,aky je uzasny a atd..tak som si kupil teda panadol..prisli mi moje dni..prvy den mam vzdy bolestive krce, tak som si dala tabletku..nezabrala ani trochu...v yivote mi nebolo tak zle ako vtedy, bola som takmer zelena, klepala som sa a dokonca som aj dvakrat vracala..a od unavy vystavena z krcov som potom zaspala..nikdy viac ziaden panadol..som verna ibalginu.