:((( babinka

Príspevok v téme: :((( babinka
babicka111

ahojte, chcela by som sa spytat moja babka ma srdcovu arytmiu,vysoky tlak, odpadla a teraz lezi v nemcnici, ma tam prilepene tu blbost na meranie ekg a cely den tam iba lezi uz tri dni, ked som sa spytala dookedy tam bude doktorka povedala,ze dokedy sa jej to neupravi....... to ako ta srdcova arytmia sa jej ma vyliecit sama?nic s nou nerobia a ja vidim ako sa opusta som z toho na nervy , nejem nespim, strasne ma to sere, co mam spravit, za kym mam ist?mam ju dat previest alebo? babi ma 79.............:(((((((((((((((((((((((

gumajz

babičky sú nenahraditeľné tá moja mala 80 keď jej vypovedalo srdiečko a já som si myslela že bude žiť najmenej do 100-vky.Neboj určite ju monitorujú a dávajú jej tie najlepšie lieky, tebe sa zdá že nič s nou nerobia, ale ver že jej dávajú lieky na zlepšenie chodu srdiečka. Držím palce nech si ešte dlho požije, nezúfaj určite sa to zlepší.

machulka006

ahoj ...
neviemti veľmi poradiť, skús si na nete nájsť niečo o arytmii, babinke veľmi držím palce, ja som o tú moju prišla keď som mala 13 a až neskôr som zistila čo jej bolo, bolo to veľmi smutné obdobie, takže tebe držím veľmi silno palce a hlavne babičke, aby sa to zlepšilo...daj ešte vedieť....myslím na teba...