Ahojte.pred mesiacom sme prisli o miminko.menzse mi prisiel po 26 dnoch,prve dni dost silny,ale doktorka mi povedala,ze je to OK.dalsi mi prisiel po 19 dnoch.inac som mavala 28 dnovy cyklus.moze to byt posunute pre ten zakrok?
MENZES PO POTRATE
bola som na upt v 6tt,je to uz ale vyse mesiaca a kramy nikde,moze to byt aj koli tomu ze mi nidky neprisli vcas?
ahoj Vierka.prvy menzes po cisteni mi prisiel po 26 dnoch.prve dni som mala dost silne krvacanie.ked mi skoncil,isla som na prehliadku ku svojeje doktorke,vsetko bolo ok.druhy raz mi prisiel po 19 dnoch,trval 7dni.myslim si,ze je to vplyvom cistenia,mozno psychiky,rozum chape,ze dietatko nerastlo,nebilo mu srdiecko,ale moje srdce sa stym nevie vyrovnat.hlavne ked vidim okolo seba miminka...vdaka Panu bohu mame doma krasne 4 deticky.prajem Ti krasny vecer,nech je zajtrajsok jeden z Tvojich najkrajsich dni.a dakujem
vierka, menstruaciy po kyretazi nastupi cca po lunarnom mesiaci, teda 4 tyzdnoch.
Gaga,nemala si len také špinenie?Menzes by sa mal dostaviť po 6 týždňoch od potratu.