po brani antikoncepcie mi narastol zadok,ale co je najhorsie,ze ja tam nemam tuk,ale normalne sval..takze ziadne diety nepomahaju..neviete mi niekto poradit nejake UCINNE cviky na spevnenie/zmensenie zadku???dakujem. :O)
zadok
dietov sa redukuju viac svaly ako tuk takze takze nie je mozne aby dieta nepomohla...
korčulovanie je velmi dobre.moja sestra tak schudla presne na zadok aj stehna. aj bicykel, horsky je presne na stehna a zadok.Tak som si vypracovala tieto partie ja.
No jasné, beh. Ha! áno, ale je vhodný len pre tie, ktoré nemajú veľké prsia ! Korčule - ak s nezabijem. Ale môžem odporučiť - z vlastnej skúsenosti - pokiaľ máte možnosť - tak jazda na koni.
a korculovanie nie je dobre???
tak na zadok a stehna je najlepsie beh.....sice vas damy asi moc nepotesim ale kazdy den taka polhodinka az hodinka behu, vela tekutin, nejest vecer a je to hotovo....ale sce to trochu snahy....pre krasu sa trpi ;)
ahoj hviezdicka.. no ja keď som začala brať antikoncepciu, tak prvé čo ma napadlo "hurá budem mať väčšie prsia" to sa aj stalo ale tiež som trošku pribrala. Síce to moc nevidno ale cítim to.. Najlepšia dieta akú asi poznám je stres. Ja mám dosť teraz starosti, tak aj to kilo ide dole.. tie cviky Ti neporadím, lebo ja sama necvičím čo som lenivá
zadok,boky ,stehna..na to nie su asi ziadne ucinne cviky :((( to je asi genetika :((( uz nejem!!!
ja mam stehna hned pod zadkom tucne,inak som celkom spokojna. tiez si neviem s nimi rady.