Ahojte, mám jednu otázku, v priebehu 2 mesiacov som schudla 7 kg a teraz akosik nemožem dostať menštruáciu? meškká mi to už 5 dní, môže to byť tých schudnutím, alebo?... hadam nie som tehotna... ale pociťujem predmenštruačné tlaky v podbrušku, len menštruácia nikde... :-(
Chudnutie a menštruácia
je to v poriadku?mešká mi, tiež chudnem
July 100% je to z toho všetkeho čo si prežila. A to schudnutie tiež tomu dopomaha, že to meška. telo sa musi tiež vysporiadať s tou situáciou a tiež mu to trvá istý čas.
tiez mam ten isty problem. zhodila som 8 kil a uz 2 mesiace marne cakam...styk som mala, no iba chraneny.takze mam sice z toho stres, vlastne ho mam dost cele leto, pocas ktoreho som prezila autonehodu a este teraz mam z toho traumu, takze ku vsetkym starostiam este aj menzes...myslite, ze vsetko, co prezivam ma vplyv na moj cyklus?vdaka
trošku som upravila stravu, takže začala som jesť oveľa viac zeleniny a vynechala vyprážané veci. A denne som bicyklovala takých 45 min.
alankas a ako si chudla:)?
od stravy a stresu zavisi aj tvorba hormonov a od hormonov zavisi zase menstruacny cyklus.
Priroda tak zariadila, aby menstruacia pri nedostatku prisunu materialu telo nevycerpala a tak ju odlozi.
Hormonalne hladiny sa daju upravit doplnkami ako hlavne yam(2 gramy),
ale aj pupalka(3 gramy), damiana(1 gram) a Dong Quai(1 gram+)
čaute baby, to meškanie bolo asi fakt tým schudnutím. Už som dostala a som šťastná. Chcem ešte dať dole tak 3 - 4 kilečka a už budem spokojná. Asi si fakt to telo musi zvyknuť na zníženu hmotnosť. Dufam, že budúci mesiac už príde na čas, nech nemám stresy.
no ak si schudla tak je to normalne lebo telo sa musi trosku spamätat ale ona pride
no a mne to raz meskalo dva mesace a potom to doslo...inac ked priberem tak to tes tak sa nak zbrzdi ze,?:(( lebo ja som a tez mi to nak nechodilo