Chudnutie a menštruácia

alankas

July 100% je to z toho všetkeho čo si prežila. A to schudnutie tiež tomu dopomaha, že to meška. telo sa musi tiež vysporiadať s tou situáciou a tiež mu to trvá istý čas.

july

tiez mam ten isty problem. zhodila som 8 kil a uz 2 mesiace marne cakam...styk som mala, no iba chraneny.takze mam sice z toho stres, vlastne ho mam dost cele leto, pocas ktoreho som prezila autonehodu a este teraz mam z toho traumu, takze ku vsetkym starostiam este aj menzes...myslite, ze vsetko, co prezivam ma vplyv na moj cyklus?vdaka

alankas

trošku som upravila stravu, takže začala som jesť oveľa viac zeleniny a vynechala vyprážané veci. A denne som bicyklovala takých 45 min.

jarka43

Ak mizne meštruácia pri diéte znamená to spravidla, že diéta je bližšia hladovke, ako zdraviu. Veľmi riskuješ, pozri si aké následky má hladovanie:
-odkaz odstránený-

RNG

od stravy a stresu zavisi aj tvorba hormonov a od hormonov zavisi zase menstruacny cyklus.
Priroda tak zariadila, aby menstruacia pri nedostatku prisunu materialu telo nevycerpala a tak ju odlozi.
Hormonalne hladiny sa daju upravit doplnkami ako hlavne yam(2 gramy),
ale aj pupalka(3 gramy), damiana(1 gram) a Dong Quai(1 gram+)

alankas

čaute baby, to meškanie bolo asi fakt tým schudnutím. Už som dostala a som šťastná. Chcem ešte dať dole tak 3 - 4 kilečka a už budem spokojná. Asi si fakt to telo musi zvyknuť na zníženu hmotnosť. Dufam, že budúci mesiac už príde na čas, nech nemám stresy.

jaajoom

no a mne to raz meskalo dva mesace a potom to doslo...inac ked priberem tak to tes tak sa nak zbrzdi ze,?:(( lebo ja som a tez mi to nak nechodilo