Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

MOŽE SA PERVEZNAK,KLAMAR a NEVERNIK dlho pretvarovat ???

cat

v jednom filme (mozno ho poznate :)) bola povedana hlboka pravda.. zeny podvadzaju, ked sa necitia uspokojene vo vztahu, kdezto muz podvadza, aj ked mu je vo vztahu dobre... tam to asi niekde bude zakopane.. aj ked najspravnejsie by bolo, ak sa niekto neciti dobre vo vztahu, tak nech to ukonci a moze si robit co chce..

[zruseny12]

ilina1,mne sa osvedcilo,ze ked raz chlap zahne bude to robit stale,a mal este aj taku drzost mi povedat,ze ostane pri mne a synovi tak ja som mu snazila sa odpustit a na druhy den sa zase valal s tou k....v posteli....tiez som sa uz z rozvodom vyrovnala...ale,vies nie je to ziadna sranda...sak to poznas,klamstva atd.odrazu mu vsetko vadi atd.zaujimave a kym nemal inu,tak stale mi hovoril ako ma miluje atd.a nikdy mu nic nevadilo...skoda reci...

ilina1

ano, bohuzial sa ma tato tema tyka. vies, takyto "clovek"-neviem ci si zasluzi taketo pomenovanie so mnou dlho zil v partnerskom zvazku no po dlhych rokoch zitia so mnou sa ale odstahoval k inej. nechcem sa uz k tomuto problemu vracat, lebo ho uz mam skoro straveny, len este to slovicko "skoro" tam troska strasi a len tak zo zvedavosti som chcela vediet ci ma niekto nejake skusenosti s takymto clovekom a aku to malo dlhu trvacnost to spoluzitie a pod.veci okolo toho. Zaujima ma hlavne ci im to moze klapat, ked je to taky egoisticky klamar.A ci sa dokaze takyto clovek na dlho zmenit, lebo teraz sa chvali vecami, ktore mu boli v nasom vztahu proti srsti(varenie, pomahanie v domacnosti,starostlivost o domacnost...)

kamos

Co su to za otazky? Si chodila do pomocnej skoly? Ak nie, tak by si mala vediet po 50 rokoch, ze mozne je vsetko. Ini to vedia, ked maju 15.

[zruseny12]

ja si myslim,ze nie...lebo casom sa sam prezradi,a ked nie on tak iny ho prezradia...mam s tym skusenost...ex ma rok podvadzal,a mozem povedat uspesne,ale nevydrzalo mu to viac...cas vsetko vyriesi...si myslim.../a obcas aj ludia/

amanda5

No mam teraz taku naozaj hnusnu skusenost s takym typkom dokonca hral perfektne nemala som sancu ho odhalit ale stalo sa co je pre mna len plus.vzdy som si myslela ze ja by som takeho chlapa hned prekukla ale fakt sa to hned neda a doteraz som z toho soku s kym som zila skoro 4 roky a podla mna je to diagnoza dozivotna u toho chlapa.A pritom som si myslela ze mam najlepsieho muza na svete co naozaj aj bol ale darmo psychopat je a bude len psychopatom..

cat

yes, som woman, mam taky mlado-zrely vek do 25 a robim v oblasti realit, ale nie je to moj obor, ako sa vyskytne nieco, co hladam, pravdepodobne vymenim..ostanem ale pracovat s ludmi ;)
a teba ilina sa tato otazka ohladom nevernika bytostne tyka??dufam, ze nie..ze len zo zaujmu sa pytas..