...v novom vztahu??? uz ma 50 rokov. Hmmm. Ak ano, ako dlho???
MOŽE SA PERVEZNAK,KLAMAR a NEVERNIK dlho pretvarovat ???
sak, kazdy pes je za ohradou hrajer...nech brouka zit...kasli na neho...
ešte kamošovi dodám, že nemal dávno sex, je nukojený
ano ale taký ma serú, čo sa tu hrabe má 10 rokov on je divný nie? Nejaký hrdina navonok
buzo,on sa len nudi tak sa takto zabava...uz ho poznam z inej temi,nech sa hraje chlapec...:0)))....
cat,nie je to len v zahranici,staci ked robis v zenskom kolektive a to je jedno kde...aj na konci sveta to bude rovnake...
kamoš ty si buzerant
este som chcela dodat, ze najprv som zila v mylnom domneni, ze podvadzanie je cisto muzskou vysadou (lebo som sa vzdy stretla len s touto moznostou) ale bohuzial zistujem, ze skutocne aj zeny vedia byt vypocitave svine, hlavne v zahranici, tak dufam, ze sa tento mor nerozsiri aj u nas...
takze nam nic neostava kocky zlate, len zapriet samu seba(privelku dobrotu) a byt sebavedoma,rozhodna,drstna zena!take si muzi viac vazia alebo sa pri nich nedvazia...to sa aj rymuje, takze to musi byt pravda:-))
presne aj ja suhlasim s tym vyrokom,len nech sa to ukonci seriozne a nie klame rok a potom este si mysli,ze mu je ublizovano...atd.a aky bol chudak,ze musel znasat to a to a kym nemal inu tak mu to vsetko vyhovovalo...
Som z tych vasich reci dojaty jak jedno hovado. Slzy mam na krajicku, jak za nic nemozete a vsetci vam ublizuju.