ktory jazyk je podla vas lahsi viac rozsireny a aky by ste mi odporucili okrem toho sa ucim aj anglictinu tak newiem pls poradte
nemcina alebo francustina
vsetci tu lobuju za franinu no ja budem asi jedina proti...
mozno to je j tym ze ma ovplyvnila ucitelka na strednej co mi tu franinu totalne zhnusila, kedze ju ani naucit nevedela a ani pristup nemala... sice znie celkom pekne, ale teraz sa radsej ucim taliansky, taliancina je krajsia...
nooo a vybrala by som si nemcinu...
ale co je tazsie neviem povedat, nemcinu ovladam os plienky, takze je to pre mna malina a franinu neznasam, pretoze som mala zlu profku... ide o to k comu mas vacsi vztah...
ked uz sme pritom prelozi mi niekto toto do nemciny?
-dom mojho noveho profesora
-on telefonuje s jeho peknou zenou
dikees
franina je rozsirenejsia v eu, a mne sa lahsie uci ako nemina, ale aj rustina sa rozsiruje , vsucastnosti druhy svetovy jazyk po aj, so sklonovanim je jednoznacne lahsia franina
alebo nemam si dat spanielcinu ??
ja by som tiez bral franinu, ale bohuzial mam neminu 7hod do tyzdna :(
a co je podla vas lahsie nj alebo fj ??
no franina je krajsia ale je dost tazka, o dost tazsia ako anglina...ale keby som si mala znova vybrat bude to franina:)
dobre tak si dam franinu dakujem vam
no ja sa ucim aj anglictinu aj francuzstinu...francuzstina je lahsia asi lebo nema rody...ja by som si vybral tu...chcel som aj nemcinu ale nakoniec som dosiel k fj a som spokojny...ja byt tebou berem fj