AHOJTE VCERA SA NAM S PRIATELOM STALA TAKA VEC ZE, KED MA PRSTOVAL A POTOM VYTIAHOL PRSTY BOLA NA NICH KRV AJ KED SOM ISLA NA VECKO TAK ESTE VZDY SOM KRVACALA,O PANENSTVO SOM PRISLA UZ PRED DVOMI ROKMI,NEVIETE CIM TO MOHLO BYT SPOSOBENE?
PROSIM PORADTE-KRVACANIE
debie18.. presne toto sa stalo aj mne s priatelom ked ma prstoval.. sla mi krv ale potom to uz prestaloo... mozno 1 den ale nebolo to vela krvy a potom to uz prestalo... tak neviem .. ale podla mna to bolo tym ze tam nieco poskodil alebo prstoval moc silnoo...
jj
ak si chces byt na istom tak chod ku gynekologovi...lebo ten ti povie najlepsie...ten bude toho vediet viac ako ludia tuto...
kolko krvi vlastne tieklo?popis to nejak
no teraz uz len tak trosicku..ani vcera toho nebolo dajak vela,ale tak zlakla som sa..myslite ze by som mala ist ku gynekologovi?
no, mala by si ist za gynekologom urcite. a ukludni sa hlavne. cim skor pojdes, tym to bude lepsie:).hadam sa ti niekto ozve s nejakou skusenostou
nie nedostala..mam dostat az za 2,5 tyzdna takze urcite nie,jooj to nikto netusi cim to moze byt sposobene?
uf netusim. nedostala si nahodou skor kramy?moze to byt tym.inac netusim