Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

meškanie menštruácie a schudnutie

mimka2421

ahojte, ja som schudla asi dva kila a tiez mi to meska.. a brala som tento mesiac candibene vaginalne tablety.. tehotna tiez nemam z coho byt... moze to meskat kvoli tym liekom alebo nebodaj tymi dvomi kilami????????????????????????????????????????????

veritas

Baby nebojte sa nic meskania,je to ovplyvnene chudnutim,zmenou rytmu vasho metabolizmu.Kym to nemeska fakt veelmi dlho,nemate sa coho bat,pride samo,ked najmenej cakate.Avsak pre urychlenie napr:Herbex Zensky caj :)

dominika895642265

moze mi menstruacia meskat aj ked som schudla len necele dva kila?..lebo mi meska uz tyzden, a neviem preco:(, ale tehotna urcite nie som
prosim poradte mi

lenuliatko

v lekarni.ano mozes byt tehotan mozes mat aj zapal aj cistu aj neviem co vsetko mozne.ty musis vediet ci mas byt z coho tehotna.

tin.

pri magmirore mi menstruacia nemeskala ale môze to byt aj tym, mne meskala menstruacia 10 dni po biseptole - biseptol som brala presne 10 dni

llolla

kvietinka - ja mam ten isty problem. doposial bola vzdy pravidelna, uplne, ze najviac mi meskala tyzden, to iba raz po dovolenke. a teraz? teraz je to uz viac ako 2 tyzdne a stale neprisla. vobec neviem z coho a ani neviem ci ju tento mesiac mam este ocakavat alebo uz nie? prosim, poradte nam