Ahojte, vie mi niekto poradiť? už 6 dní mi mešká menštruácia. Za posledné dva mesiace som schudla takých 7 - 8 kg. Može to byť tým? pred mesiacom som mala menštruáciu ešte normálne, len teraz akosik neprichádza...
meškanie menštruácie a schudnutie
whee_ee- DAKUJEM za názor:) kkolko máš rokov? neviem mám strach.. ako si sa mohla dočítať meška mi už 17 deň.. a ešte nemám založenú kartu u žiadnej a ani nič....ty nemáš žiadne problémy s HAK? Ja len dufam že prídu tie krámy a potom pojdem k tej gynekologičke čo najskôr
ani hak nie je lacna zalezitost moja terajsai stoji teraz 600sk na 3 mesiace ale predtym som brala a ta stala na 3 mesiace 1100sk.....my spolu nebyvame..ese kazdy u rodicov, ale ja mam vlastnu izbu a on tiez a u nich vacsinou nikto nie je doma..som u nich vzdy cez vikend a aj niekolkkkrat tyzdenne tam prespavam, ako sa mi chce.....
lucka, chod pred menstruaciou:) potom mozes zacat uzivat hak v prvy den menstruacie a si okamzite chranena.. :)
prepačte, že vám sem skáčem;) no ale podľa mňa je sex stále rovnako dobrý ak nie lepší..sme spolu dva roky, navzájom prví sexualni partneri..a teraz sa v sexe vieme riadne vyhrať.. vieme, čo sa nám navzájom páči, a na čo ako ísť:D:D.. je to stále lepšie:) nemam pocit stereotypu ani nic..a taktiež oralny sex je super, je to ine ked sme skusenejsi, hehe:):) rada robim, rada prijimam... :D
tak to je fajn že je to takto:)aj spolu bývate? lebo my máme problém vždy že kde:D.. hej hej ked dostanem menštruáciu( teda dufam) tak tam určite chcem ísť a chcela by som si dať predpísať aj HAK aby som potom bola už pokojná... lebo takto to dalej fakt nejde hocičo sa môže stať a určite by som sa nespoliehala na prerušovanu sulož a kondomy su drahá záležitosť ked si to tak všetko spočítam.. tvoja antikoncepcia kolko stojí?
tym niekolkokrat do tyzdna a cez vikend aj 2-3x denne som myslela aj normalny sex, nie len oral....aby to nevyznelo, ze sme len na oral....
tak nato, ze sex mame spolu uz styri roky obom sa nam paci....a povedala yb som ze v poslednej dobe je este lepsi...tak vies, treba a vyskusat neake veci.... on ma rad oral, ja mu ho rada urobim, a je to aj naopak.....teraz ho mavame aj castejsie sa mi zda... niekolkkrat do tyzdna a cvez vikend aj 2-3x za den...a kvalitaktivne je nas sex skutocne super a gynekologa by si mala aspon preventivne navstivit....
:) ja som nebola ešte ani nikdy u gynekologičky no ale asi to zmením zachvílu lebo takéto stresy nemienim už zažívať... a nemáš pocit že ten sex je o niečo horší alebo tak ked stále s tým istým partnerom alebo tak lebo mnohé ženy píšu že časom ich to nudí a tak....ja som s ním len 8 mesiacov nieje to zas tak vela....
snad aj vztah nam vydrzi, ked uz sme spolu vyse 4 roky..vy ste ako dlho spolu
on predtym uz priatelku mal, takze bol skusenejsi..... a kazdy rok mi robi gynekolog pecenove a krvne testy, a tam sa vsetko ukaze....terza som bola aj chora, tak mi robili komplete krvne testy ake su...a nic, vsetko je ok.....uvidim ako t bude v juni, ked idem na preventivku......